Mommytalk #3

Het is weer tijd om jullie even bij te kletsen. Ik merk dat de tijd super snel gaat en dat er weer genoeg nieuws is om te vertellen. Gewoon van alles wat. Lees je gezellig mee?

Mijn leven als werkende moeder is nu al weer even aan de gang. Ik vind het heerlijk om aan het werk te zijn maar het valt mij op sommige momenten ook wel behoorlijk zwaar. Fysiek hakt het er best wel in omdat ik de hele dag loop op mijn werk. Niet om te klagen hoor, want ik heb er uiteraard zelf voor gekozen maar mijn pms klachten steken hierdoor wat heftiger de kop op.

Ik heb gewoon nog niet helemaal de juiste balans te pakken. Ik probeer voor mezelf meer in het moment te leven en niet een dag van te voren al met de volgende dag of het volgende punt van mijn to do list bezig te zijn. Ik kan daar behoorlijk van in de stress schieten. Ik heb dus een app gedownload die mij meer mindful kan laten zijn. Misschien zag je deze al voorbij komen op mijn Stories.

Ook deelde ik daar dat er wat minder online kwam vanwege een technisch probleem met mijn website. Al een paar keer kon ik geen afbeeldingen uploaden. Echt super irritant. Ik heb het maar gewoon even gelaten en die zelfde middag was het probleem in eens opgelost. Wat mijn blog betreft sta ik er dus meer zo in. Als ik zin en tijd heb, dan deel ik een nieuwe post. Wil je mij meer achter de schermen bezig zien. Check dan zeker mijn Insta Stories want daar ben ik veel te vinden, lees: is superverslavend😉

Kindjes moe?

Met de kindjes gaat alles goed. Ik merk wel dat Lars ontzettend moe is en echt aan vakantie toe is. Hij is de afgelopen weken best wel  wat pittiger. Lees: moeilijk naar bed en een grote mond. Ik las in een artikel (want Google is my best friend) dat het ook met de leeftijd te maken kon hebben. Met zes en een half hang je precies een beetje overal tussen. Het voorbereiden op groep drie maar ook nog het willen kleuteren. Willen spelen maar toch ook al flink wat moeten. Ik houd het hier maar even op.

We zijn sowieso allemaal aan vakantie toe met het hele gezin. Op 25 Juli is het zover en gaan we lekker twee weken naar Drenthe. Maar voordat we daar naartoe gaan gaan we eerst nog even genieten op Terschelling. Volgende week Vrijdag vertrekken we daar naartoe. Ik kijk er erg naar uit en de weersvoorspelling is ons goed gezind. Dat mag ook wel eens een keer. Ik ga lekker veel ploggen en op mijn Stories kun je mij zeker volgen op dat prachtige eiland.

Sport

Na mijn twijfel artikel over het sporten heb ik het toch weer een beetje opgepakt. Ik doe de wat lichtere sporten zoals yoga en body balance en dat bevalt goed. Het is echt mijn doel om mij meer te richten op yoga en mindfulness. Ik merk echt dat mij dit goed doet.

Ga jij al bijna op vakantie of toch nog even wachten. Ik lees het graag in de comments of op Social Media.

Liefs💖

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Instagram en Twitter?

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.