Persoonlijk

Mommytalk #3

Vandaag heb ik weer eens een bijkletsartikel voor je. Wat speelt er op dit moment allemaal in huize Mommy Stories? Het is in ieder geval lekker druk hier in en om het huis.

Hoe bevalt het ritme?

In een vorig artikel schreef ik al dat ik even moest wennen aan mijn nieuwe werkritme. Ik had al helemaal voor ogen op welke momenten ik zou bloggen. In de realiteit is daar dus niks van terecht gekomen. Ik werk in de horeca voor degene die dat niet weten, en dat is soms flink aanpoten. Als ik thuis kom heb ik dus echt geen puf meer om achter de laptop te kruipen.

Ik blog wat voor mijn werk of tussendoor maar echt structuur zit er niet in. Dit is ook de reden dat er minder online komt op het moment. Het is gewoon even niet anders. Met het mooie weer is het superdruk op mijn werk. Ik vind het alleen maar fijn. Het is een mooie locatie aan het water. Zouden jullie het leuk vinden als ik een hotspot artikel schrijf?

leestip: Mommytalk #1 , Mommytalk #2

Stress reduceren

Doordat het drukker is op het moment neemt de stress bij mij wat sneller toe op sommige momenten. Vooral als ik last heb van mijn PMS. Ik weet wat ik er aan moet doen om mijn stress te reduceren. Sporten schiet er ook een beetje bij in omdat ik dus al drie avonden weg ben wil ik niet nog meer avonden van huis zijn voor de kinderen. Toch meer de ochtenden pakken en dan ook gewoon gaan!

Ontwikkeling

Er heeft zich in huize Mommy Stories wel een heuse mijlpaal voorgedaan. Sara besloot van de een op de andere dag klaar te zijn met de luiers. En dat gaat nu harstikke goed. We zijn echt super trots op ons meisje. Ze ontwikkeld zich sowieso heel snel op het moment. Ze krijgt echt haar eigen wil en dat laat ze op sommige momenten ook flink merken. Je merkt gewoon dat ze toe is aan school.

De twee weken Meivakantie vond ik heerlijk want we konden allemaal wat langer uitslapen. Toch ben ik blij dat de school Maandag weer begint want tussen Lars en Sara is de sfeer niet echt leuk te noemen. Ze hebben constant ruzie en zitten elkaar constant uit te dagen. Zo erg dat we ze elke keer met ruzie uit elkaar moeten halen en er eentje op de gang zit. We hebben het er met Lars over gehad en er is wel iets uitgekomen. Ik schrijf er nog een apart artikel over.

Er komt dus wat minder online maar ik vind het wel even goed zo. Als ik vrij ben wil ik mijn tijd ook graag aan mijn gezin besteden en niet nog eens alleen maar werken achter de laptop. Het zij zo. De tijd met het gezin staat op nummer 1. Zo zijn we laatst heerlijk naar het strand geweest en hebben we genoten van het prachtige weer. Eind volgende maand gaan we weer een weekend naar ons eiland en de vakantie komt ook steeds dichterbij. Ik kan niet wachten! Hopelijk hebben we dan ook dit mooie weer.

Heb jij nog een leuk nieuwtje? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Avatar

    Het klinkt best pittig zo in combinatie met je drukke werk. Wat voor sport doe je? Hardlopen is vaak nog het simpelst in een dag te vlechten. ‘s ochtends 15 minuten van huis rennen, en dan weer terug. Heb je binnen een half uur goed gesport : )

    1. Mommy Stories

      Ja het is ook druk. Maar ik ga het anders aanpakken. Meer structuur en planning. Ik sport in de sportschool. Hardlopen heb ik geprobeerd maar ik ben niet gemotiveerd genoeg in mijn eentje😊. Dank voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.