Nieuwe aanwinst voor om mijn pols

Nieuwe aanwinst voor om mijn pols

Het is natuurlijk ontzettend leuk om rond de feestdagen een kerstpakket te krijgen van je werkgever. Maar meestal zitten er toch wel de standaard spulletjes in. En ik ben niet ondankbaar hoor, want iets krijgen is altijd leuk.

Maar zelf iets uitzoeken vind ik persoonlijk nog veel leuker.  Mijn werkgever bracht mij dit jaar in die gelegenheid.  Door middel van een tinteling bon die ik helemaal zelf mocht besteden. Ik kon mijn kerstcadeau dus helemaal zelf uitkiezen. Happy me!!

Het is heel simpel, je logt in met je persoonlijke code en je kunt je vergapen aan heel veel leuke en mooie spulletjes. Als je een kerstpakket nou wel helemaal het einde vind, dan kun je die optie ook nog kiezen. Ook kun je het tegoed inwisselen voor een zalando bon of bol.com bon. De keuze is dus reuze.

Waar koos ik voor?

Mijn oog werd al snel getrokken naar de sieraden van My jewellery.  En met name de horloges. Ik was nog op zoek naar een simpel maar toch classic exemplaar. En ik heb m gevonden.

Dit horloge heeft een rosé gouden band en witte wijzerplaat.  Ik was eigenlijk al langer op zoek naar deze kleur. Het is een vrij simpel model maar dat was ook juist het model wat ik zocht.

Ik ben niet echt een type voor een groot en sportief horloge, dit omdat mijn polsen best dun zijn. Een onzekerheidspuntje wat altijd wel zal blijven denk ik🙈. Helaas kan ik het horloge nog niet dragen want het bandje moet versteld worden. Dit gaat moeilijker dan gedacht. Een foto waarop dit prachtige sieraad om mijn pols hangt houdt je dus nog van mij tegoed.

Wat vind je van mijn nieuwe aanwinst?

Liefs,

Patricia💕

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

 2 thoughts on “Nieuwe aanwinst voor om mijn pols”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.