Site Loader

Een tijdje geleden schreef ik een oproep dat ik op zoek was naar een gastblogger. Ik kreeg een super enthousiast berichtje van Audrey dat ze graag voor Mommy Stories wil gaan schrijven. Ik ben ontzettend blij dat ik haar mag verwelkomen bij Mommy Stories. In dit artikel stelt Audrey zich aan jullie voor!

Lieve lezer,

Ik ben gekozen als gastblogger voor Mommy Stories. Ik ben super enthousiast en kan niet wachten om te beginnen met schrijven. Eerst ga ik mezelf even voorstellen.. Want wie ben ik?

Mijn naam is Audrey. Ik ben eenentwintig jaar en ik ben moeder van een geweldige dochter genaamd Aymee. Op mijn achttiende ben ik moeder geworden. Samen met de vader van Aymee woon ik in Brabant. Anthony , de vader van Aymee, is vierentwintig jaar. We hebben ook een hondje Fifi. Deze naam is bedacht door Aymee.. Ik moet er nog steeds een beetje aan wennen. Anthony en ik hebben ongeveer zes jaar een relatie. We hebben van alles meegemaakt maar gelukkig zijn we overal sterker door geworden. Ouders worden op jonge leeftijd is een van de moeilijkheden die we hebben meegemaakt. Hier blog ik voornamelijk over. Het moeder zijn en alles wat daarbij komt kijken. De mooie en moeilijke momenten.

Passie en uitlaatklep

Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met bloggen. Ik merkte dat ik ongelukkig en eenzaam was en me veel verveelde. Lang heb ik gezocht naar een uitlaatklep. Ik schreef toen ik klein was super veel. Dat was toen echt mijn passie. Toen ik ouder werd ben ik die passie verloren. Van de een op andere dag besloot ik om weer te gaan schrijven, gewoon even om te kijken hoe dit ging. Ik merkte meteen dat ik er gelukkig van werd. Ik had mijn uitlaatklep gevonden. Schrijven is mijn passie. Door het opschrijven van mijn gedachten en emoties kan ik alles beter plaatsen. Schrijven helpt me om mijn hoofd op orde te krijgen. In mijn hoofd is het namelijk vaak een grote chaos. Ik maakte een site aan en begon met het publiceren van teksten. Veel mensen reageerde heel erg positief. Ik kreeg complimenten als ‘je moet hier echt mee doorgaan’ en ‘wat schrijf je puur en mooi’. Ik besloot om door te gaan met het publiceren van teksten en zo is mijn blog ‘Mommylife’ ontstaan.

Ik wil jullie meenemen in het leven van een tienermoeder. Wat voor moeilijke dingen maak ik mee? Is het leven van een tienermoeder écht zo als de meeste denken, of valt het allemaal wel mee? Ik wil zoveel mogelijk met jullie delen. Zoals ik al zei is schrijven mijn passie en ik hoop dat jullie dit terug kunnen lezen in mijn blogs.

Tot de volgende blog,

Liefs Audrey.

Wil jij ook gastbloggen op Mommy Stories? Stuur een mail naar info@mommystories.nl

 

 

 

Mommy Stories

One Reply to “Nieuwe Gastblogger | Welkom Audrey….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MAMABLOG TO THE MAX!!

MAMABLOG TO THE MAX!!

Welkom!!

Van harte welkom op dit Mama/Lifestyle Magazine! Het platform voor elke ouder met jonge kids. Ik deel drie keer per week mijn dosis inspiratie met jou. Serieus, maar merendeel met een grote knipoog en uit het hart geschreven. Meer over mij weten? Check mijn 'about me' pagina! Veel leesplezier!