Interieur

* Nieuwe Gordijnen met een luxe uitstraling

Wij blijven altijd bezig met het interieur van ons huis. Ook omdat het nooit af lijkt maar ook omdat ik het gewoon heel leuk vind om met interieur bezig te zijn. Nu waren de gordijnen aan de beurt. De juiste gordijnen vinden kan soms nog een hele klus zijn. Opmeten, naar de winkel, maten doorgeven, oh verkeerd opgemeten,  weer naar huis, de juiste stof niet kunnen vinden. Herkenbaar?

Ons huis bestaat uit ramen met grote afmetingen.  Dat betekent dat wij veel gordijnstof nodig hebben om alles te bedekken. Als je zoveel stof nodig hebt om alles mooi te bedekken kan dit al snel hoge kosten met zich meebrengen. De slaapkamer kon bij ons nog wel een upgrade gebruiken. Wij hadden daar nog steeds mooie gordijnen nodig. Wij hebben toentertijd de rolgordijnen overgenomen die al in het huis hingen. Ze doen prima dienst maar echt mooi kun je ze niet noemen. Het werd tijd voor een mooie set nieuwe gordijnen.

Voor een goede nachtrust is het natuurlijk belangrijk dat de gordijnen goed verduisterend zijn. Ik ben echt iemand die alleen goed kan slapen in een zo donker mogelijke kamer. In de webshop van Voordeelgordijnen.nl is er een hoop mogelijk. Ik besloot er eens rustig voor te gaan zitten.

Voordeelgordijnen.nl staat bekend om een ruim assortiment gordijnen en raamdecoratie voor minder geld. Omdat ze ook een groothandel zijn kunnen ze de gordijnen goedkoper aanbieden dan andere woonwinkeliers. In het verleden ging ik eigenlijk altijd naar de winkel toe om gordijnen te kopen, maar bij Voordeelgordijnen.nl gaat dit heel gemakkelijk online.

Door de stofcalculator kun je meteen heel simpel de kosten berekenen van de op maat gemaakte gordijnen. Doordat er beschikking is over een eigen atelier zijn de gordijnen ook nog eens snel leverbaar. Ik had mijn gordijnen al binnen een week thuis bezorgd. Wil je geen risico lopen dan kun je gratis kleurstalen krijgen. Zo weet je altijd of het de passende kleur en materiaal is voor jouw gordijn.

Welke gordijnen kozen wij voor onze slaapkamer?

Onze slaapkamer is licht van kleur. Witte muren en een lichtgrijs bed. Een contrast vonden wij allebei wel mooi en dus hebben wij uiteindelijk gekozen voor zwarte verduisterende gordijnen.

Deze gordijnen hebben een lichtdichtheid van 98%. Dat betekent dat het nagenoeg helemaal donker wordt in de kamer. En dat kan ik zeker beamen. Wat een rust. Deze gordijnen hoeven dus niet nog eens extra verduisterd gevoerd te worden. Het materiaal is 100% polyester.

Zoals je ziet hebben wij gekozen voor een ophangsysteem met ringen. Ook dit kun je allemaal aangeven in de stofcalculator.  Er is zelfs keuze in de maat ringen. Het ophangen was nog wel even een klus maar dat had helemaal niets te maken met de gordijnen of het systeem.

Ik vind de stof van de gordijnen heel mooi passen bij het geheel van onze slaapkamer.  Een beetje een hotelkamer gevoel krijg ik nu. En dat is een heel fijn warm gevoel. Zo fijn dat ik nu de gordijnen dicht kan trekken in plaats van die kille rolgordijnen.  Het scheelt ook nog eens voor de warmte en uiteindelijk scheelt dat weer in de energie kosten. WIN Win zeg ik zo.

Wat vind je van onze nieuwe gordijnen?

Liefs,

Patricia

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met voordeelgordijnen.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.