‘Nieuwe’ laptoptas en wat neem ik mee als ik buitenshuis werk?

‘Nieuwe’ laptoptas en wat neem ik mee als ik buitenshuis werk?

De laatste tijd vind ik het weer super fijn om buitenshuis te werken. Ik krijg vaak veel meer inspiratie als ik op een andere plek zit. Nu zijn er best wat spulletjes die je al blogger zijnde altijd bij je moet hebben en dat was bij mij nu juist een dingetje. 

Ik had ooit een tas waar mijn laptop prima in paste maar deze is in de loop van de tijd kapot gegaan. Ik propte dus altijd al mijn spullen in een plastic tas of een boodschappentas. Niet echt heel efficiënt en voordat ik uberhaubt aan het werk kon moest ik eerst al mijn spullen bij elkaar zoeken in die grote boodschappentas. Dat moest even anders. Ik liep vorige week in de kringloopwinkel en ik vond een ideale laptoptas. Veel ruimte en vakjes en superhandig om al mijn spulletjes in mee te nemen. Kijk je mee?

‘Nieuwe’ laptoptas

De tas is van het merk Magicase en is van stevig materiaal gemaakt. Natuurlijk heb je tegenwoordig keuze uit de mooiste en hipste laptoptassen.Voor mij is dit om te beginnen een prima keuze.

De tas heeft een handig hengsel zodat je de tas over je schouder kunt dragen maar ook kun je de tas dragen als een aktetas. Er is genoeg ruimte in de tas voor pennen, visitekaartjes, en overige kantoorbenodigdheden. De tas is nog voorzien van twee zijvakken waar je ook nog een hoop opbergruimte hebt. Fijn hoor alles zo georganiseerd bij elkaar. Het wordt nog wat met deze blogger;-)

Wat neem ik mee?

Laptop

Als ik buitenshuis werk neem ik altijd mijn kleine laptopje mee. Ik gebruik deze puur en alleen om blogs op te schrijven en mail te beantwoorden. Deze laptop zit dan ook standaard in mijn tas. De grote laptop gebruik ik eigenlijk altijd alleen thuis.

Telefoon

Uiteraard kan ik ook niet zonder telefoon. Deze heb ik dan ook altijd bij mij. Nog steeds ben ik heel happy met mijn Samsung Galaxy S9. Deze maakt ook prachtige foto’s dus als blogger kun je mij hier niet gelukkiger mee maken.

Weekplanner

Ook heb ik altijd mijn weekplannertje bij mij. Hierin staat van dag tot dag wat er in die week moet gebeuren met betrekking tot mijn blog. Als ik opdrachten heb lopen staat hier vaak de deadlines in. Welke opdrachten moeten eerst af en zijn het belangrijkst. Vaak als ik buitenshuis werk lukt het mij goed om mij aan de planning te houden. Thuis heb ik hier toch meer moeite mee, omdat ik altijd andere dingen om mij heen zie die kunnen gebeuren. Vandaar dat ik ook vaker kies voor buiten de deur werken.

Notitieboekje

Ook zit er nog een boekje in mijn tas met al mijn wachtwoorden en waar ik notities in kan maken. Nieuwe inspiratie en onderwerpen komen vaak op de gekste momenten oppoppen in je hoofd. Het is dan fijn om deze gelijk op te schrijven. Je bent ze vaak zo weer vergeten.

Oordopjes

Oordopjes zitten ook altijd in mijn tas. Soms luister ik naar filmpjes via stories, toevallig ben ik nu met een vijfdaagse Instagram Challenge bezig en die neem ik buitenshuis dan gelijk lekker mee. Dit uiteindelijk alleen maar in het voordeel van mijn blog.

Heb jij ook een laptoptas en wat neem jij allemaal mee?

Liefs,

Patricia 💖

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.