Interieur Lifestyle Persoonlijk

Nieuwe projecten in huis en Instagram pagina….

Drie jaar geleden zijn wij in onze huidige woning komen wonen en we wonen er elke dag nog met veel plezier. Wel staan er nog steeds een paar klussen en projecten op de planning die nog moeten gebeuren. Na drie jaar wordt het dan ook wel tijd om de laatste klussen aan ons huis af te maken. 

Lars is ondertussen zeven jaar en zijn kamer is hoognodig aan vervanging toe. Zijn kamertje is op zich prima maar net iets te kinderachtig voor zijn leeftijd. Er hangen hier en daar nog wat babyfoto’s en zijn muur is beschadigt. Het wordt tijd voor een mooie stoere jongenskamer. De kamer van zoonlief is dus project nummer één. Ik ga zoveel mogelijk zelf doen waar ik kan en natuurlijk met een hoop hulp van manlief en professionals.

Project nummer twee is mijn werkplek. Ik heb een mooi stukje kantoor maar het is nu nogal saai. Ik wil een lekker fris kleurtje op de muur en het aankleden met toffe accessoires. Dit is niet een heel groot project maar wel fijn als het gebeurd is want het zit al zo lang in mijn hoofd. Maar elke keer stel ik het weer uit en plan ik mijn week weer vol met andere zaken. Maar deze blog is mijn stok achter de deur, of anders gezegd jullie zijn mijn stok achter de deur!!!

Project keuken

Project nummer drie (ook meteen het grootste project) is onze keuken. De keuken is al drie jaar lang een doorn in mijn oog. Het is oud, lelijk en heel basic. Hoog tijd voor een nieuwe keuken. Dit is natuurlijk niet van de één op de andere dag gebeurd. We doen het rustig aan en stapje voor stapje. Eerst maar eens de juiste mensen vinden en wat vinden we allebei mooi? Pinterest is op dit moment dus echt mijn grootste vriend. Ik kan echt uren door al die mooie plaatjes van fleeky kitchens scrollen.

Liefde voor oude meuk

Ik merk dat ik het super leuk vind om met interieur bezig te zijn. Ik gun mezelf vaak alleen de tijd niet. Het is fijn om met een project bezig te zijn wat je ook echt met je handen kunt uitvoeren.  We zitten al zoveel met z’n allen achter een beeldscherm. Ik merk echt dat het mij rust en ontspanning geeft. Ook ben ik een liefhebber van oude meuk om het maar even zo te zeggen ;-). De kringloopwinkel is een domein voor mij. Er zitten altijd wel pareltjes tussen, en zo niet dan doet een likje verf wel wonderen. Niet alleen voor meubels maar ook voor kleding, speelgoed en boeken breng ik de kringloop vaak een bezoek.

Jaaa natuurlijk kun je al mijn projecten volgen! Ik heb een apart instagram account aangemaakt. Ik vind interieurfoto’s wat minder goed aansluiten bij mijn Mommy Stories account en vandaar deze persoonlijke keuze. Het is gewoon leuk om de vorderingen te delen en als het jouw leuk lijkt dan kun je mij volgen op @budget_restyle .

De pagina is dus gericht op budget. Ik ga koopjes af en struin lekker door de kringloop om mooie pareltjes op de kop te tikken. Maar niet alleen maar oude meuk hoor wees niet bang, nieuw zijn er ook zat mooie budgetproof items te koop! Wie weet komt er nog een tweede passie naar boven;). Ook zal ik voor en na foto’s plaatsen en natuurlijk volop stories maken achter de schermen.

Ga jij mij ook volgen op mijn nieuwe account?

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter , Instagram, Pinterest en oja Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.