Nieuwe Schoenen voor dochterlief…..

Ik heb hele leuke schoenen gescoord voor Sara en show ze graag aan je. Het was even een sessie spoedshoppen want ze kon geen schoentje of laarsje meer aan. Alles was te klein. Van maat 23 naar maat 24. Ze zitten nog wat ruim maar met een dikker sokje zitten ze hartstikke goed. Kijk je mee?

  Laarsjes van Okidoki

  Ik was meteen verliefd toen ik deze bij Bristol zag staan. Ik twijfelde nog tussen een Doctor Marten achtig schoentje en dit exemplaar. Uiteindelijk ben ik toch voor deze gegaan want ik heb nu eenmaal een voorliefde voor roze en alles wat er op lijkt. Ook het bontje en de franje vind ik uberschattig.

  Het glimmende riempje maakt het een super leuk winterlaarsje. Er zit een ritsje aan de zijkant waardoor de laarsjes gemakkelijk aan en uit gaan.   De prijs van deze laarsjes was €29,99

  Zwart instap gympje van Okidoki

  Deze gympies zag ik staan in het voorbijgaan. Ze waren vijftig procent korting en dus betaalde ik maar €10,00 euro!!! Daar kon ik ze natuurlijk niet voor laten staan.

  Het schoentje lijkt een beetje op een bowlingschoentje en vind dat super leuk staan onder een rokje met een legging en van die kniekousjes bijvoorbeeld. Ik zie al helemaal voor me hoe mijn dochter erbij loopt in de Herfst en winter. Ook het printje op de achterkant van het gympje vind ik tof. Denk jij ook aan dalmatiers? Al met al ben ik goed geslaagd voor mijn dochter en kan ze weer even vooruit.

  Wat vind je van de schoentjes en koop je ook wel eens bij Bristol voor je kinderen of voor jezelf? Ik lees het graag in de comments.

  Liefs,

  Patricia

  Comments

  1. Wat een koopjes. Echt hele leuke schoentjes!

   1. Patricia Patricia says:

    Thanks ben er ook erg blij mee😊

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.