Oproep| Op zoek naar verhalen……

 

De meesten weten wel dat ik een vrouw ben met veel hormonale schommelingen. En natuurlijk hebben alle vrouwen hormonale schommelingen. Maar ik reageer er net even wat heftiger op dan de meeste vrouwen. Ik ben deze blog begonnen om mijn verhalen hierover te delen. En dus wil ik er ook meer aandacht aan besteden op mijn blog.  Het probleem PMS wordt toch nog net even vaak afgewimpeld met ‘ach het zit tussen je oren’ of ‘oh dat hebben we allemaal wel eens.’ Maar het is een serieuze aandoening.

Zelfs de huisartsen doen er soms luchtig over of hebben te weinig kennis. Binnenkort ga ik een interview geven over het ‘Premenstueel Syndroom’, Dit doe ik omdat ik wil dat er in de medische wereld meer bekendheid komt en de specialisten die vrouwen ook beter kunnen behandelen.

Nieuwe Rubriek

Niet alleen PMS is te wijten aan hormonen, maar er zijn nog veel meer aandoeningen, klachten en ziekten. Omdat er gewoon meer over gesproken mag worden wil ik een nieuwe rubriek starten op mijn blog. Deze rubriek zal heten: ‘Hormonen de baas.’

Wat houd de rubriek in?

Ik wil graag verhalen delen op mijn blog van vrouwen/moeders die ook te kampen hebben met hormonale klachten, ziekten of aandoeningen. Het word nog steeds onderschat maar hormonen kunnen een behoorlijke impact hebben als deze niet in de juiste balans zijn. Dit kan natuurlijk komen door verschillende oorzaken en invloeden.

Oproep

Ben jij de vrouw/ mama die haar verhaal graag een keer wil vertellen, uiteraard kan dit ook anoniem, en ben je geïnteresseerd in deze rubriek?  Stuur een mail naar pvanommeren@hotmail.com. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liefs,

Patricia

 

 

 

 

Comments

 1. Christa says:

  Ik stuur je een mail 😊

  1. Patricia Patricia says:

   Ik heb je mail ontvangen. 😊

 2. Huismama says:

  Ik heb je gemaild 🙂

  1. Patricia Patricia says:

   Ik heb je terug gemaild😊

 3. Hormonen hebben heel wat uit te leggen! Ik heb er zelf soms ook wel eens last van. Dan voel ik me vervelend en een paar dagen later word ik ongesteld. Maar PMS heb ik niet.

  1. Patricia Patricia says:

   Ja dat kun je wel stellen. Het blijft vreemd dat de ene vrouw er fluitend door heen gaat en de andere vrouw er depressieve klachten van kan krijgen, en dan noem ik er nog maar een van de hele reeks klachten. Zo zie je maar dat elk lichaam echt anders is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.