OUTFIT: By Xavi

OUTFIT: By Xavi

Een tijdje terug schreef ik een artikel over een wel hele toffe webshop. In ruil daarvoor mocht ik wat toffe items uitzoeken op www.babyenpeuterkleding.com. En dat laat ik mij natuurlijk geen tweede keer zeggen. Ik heb vier toffe items geshopt en vandaag laat Sara er twee van de vier zien in deze outfitpost. Kijk je mee? 

Outfit By Xavi

De outfit die Sara draagt is van het merk: by Xavi. Dit is een merk wat monochrome baby en peuterkleding maakt. De stijl is vooral stoer te noemen met een lieflijk randje. De kleding van ‘By Xavi’ zijn op een verantwoorde manier gemaakt en er wordt zoveel mogelijk biologisch katoen gebruikt. Je ziet vooral veel zwart, wit en grijs terug in de lijn met stoere en grappige teksten en/of prints. Ik heb al eerder laten vallen: I love it!!!

 

De outfit bestaat uit een longsleeve met een stoere zwart-wit print. Ik vond dit een leuk printje en ook zeker tof te combineren met items die wat meer girly zijn. Draag het met een roze tutu en je hebt een supertoffe meisjesoutfit.

Ik heb het shirt gecombineerd met een okergele legging. Deze broekjes zijn ideaal, ook voor de newborns. Ze kunnen er makkelijk in bewegen en de stof bestaat voor 95% uit katoen en 5% elastan. Ook fijn voor die beweegelijke peuter van mij. Er staan kleine bijtjes op het broekje en ik vond het in de shop gelijk al een toffe combi.

Sara vond de outfit bij het uitpakken meteen mooi. Vooral het broekje met de bijtjes viel goed in de smaak.

Babyenpeuterkleding.com verkoopt nog meer toffe merken zoals: Banwood First go, Design Letters, Fox rider en Kid’s Concept, dus zeker een bezoekje waard😉!!

 

Wat vindt je van de outfit? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.