* Outfit | Flared pants en zoetroze lentejas

Ja het is weer een tijdje geleden maar ik heb weer eens een leuke outfitpost voor je klaar staan. Ik heb een paar toffe items geshopt bij OTTO. Ik laat je in deze blog de items zien. Een zwarte Flared pants en een hele gave jas die ideaal is voor in het voorjaar, met wel een heel zoet kleurtje. Kijk je gezellig mee? 

Outfit| Flared pants en zoetroze lentejas

Ik wilde al langer een flared pants. Ik had niet gedacht dat wijde pijpen ooit weer terug zouden komen. Maar met een paar toffe sneakers vind ik die jaren zeventig look echt wel tof. Een flared jeans staat ook zeker nog op mijn wishlist.

De Flared pants is van Vero Moda en is echt een super lekker stofje. De broek is lekker stretchy en zit dus heel fijn. Ik heb ‘m gecombineerd met sneakers van ‘Most Wanted’. Je kunt bij deze broek ook een lengtemaat kiezen en dat had ik pas door toen ik de items in mijn bezit had. Voor het mooie vind ik mijn flared dus iets aan de korte kant. Ik vind het mooier als hij tot bijna aan de grond komt. Maar met sneakers is de lengte prima. Ik draag hier lengtemaat 30 en breedtemaat 38.

Deze toffe pinklady is van Only en de stof is ook heel fijn. Een beetje tweed-achtig. Je zou de jas in de winter ook als een lang colbert kunnen dragen. Wat ik een grappig detail vind is dat de jas niet dicht kan. Geen knoppen of haakjes, helemaal niets. De jas draag je dus los maar dat maakt het juist een ideaal exemplaar voor in de lente.

 

OTTO heeft natuurlijk  niet alleen kleding maar ook veel andere handige spullen.  Zo kun je er ook terecht voor huishoudelijke apparaten, beautyproducten, woonaccesoires, tuingereedschap en multimedia. Eigenlijk heb ik dit nooit geweten en ik dacht serieus dat je alleen kleding kon kopen bij Otto.nl.

Ook is er veel diversiteit aan merken. Only, Vero Moda, Bruno Bennani, Adidas, Diesel, G-star, Tommy Hilfiger en nog veel meer. Hier nog even de items duidelijk op een rij.

Ik ben heel blij met deze toffe items en ga ze zeker vaak dragen.

Wat vind jij van de nieuwe items?

Liefs,

Patricia

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.