Outfit Sara | Zomers jurkje met gepimpt vintage spijkerjasje…

Outfit Sara | Zomers jurkje met gepimpt vintage spijkerjasje…

Ik was laatste met Sara op de kinderboerderij en vond het gelijk een goede gelegenheid om wat outfitfoto’s te maken. Het was heerlijk weer dus ik had haar een lekker zomers jurkje aan gedaan. We vertrokken in de ochtend dus was het spijkerjasje erover heen nog wel nodig. Het zijn tenslotte al nazomerdagen. 

Vintage spijkerjasje van BabyGap

Ik begin even met het spijkerjasje. Dit jasje is van Lars geweest en ik heb het in het verleden zelf gepimpt met patches. Daarvoor was het jasje ook niet nieuw want wij hadden het weer gekregen van vrienden. Het spijkerjasje is van het merk BabyGap.

Het jasje heb ik gepimpt met patches van de Action. Ik wilde het meer meisjesachtig maken en dat is gelukt. Er zaten er nog meer op maar er zijn er een paar afgevallen. Maar het jasje blijft stoer en girly tegelijk.

Zomers jurkje met streepje van F&F

Dit jurkje heb ik gekregen van mijn tante uit Ierland. Het is van het merk F&F.

Het is een Engels merk en is verkrijgbaar bij Tesco. Of mijn tante het jurkje hier ook vandaan heeft, weet ik niet. Het staat Sara zo snoezig. Ze heeft het jurkje ook in het knalroze. Ik was erg blij met de jurkjes, dus bij deze tante nog bedankt😙!

De schoentjes die Sara aan heeft komen bij Action vandaan. Haar Primark sandaaltjes hadden het afgemaakt, maar ja iets met ‘Ik ben twee en ik zeg nee!‘ 😉😉

Heb je ook kleding van deze merken en wat vind je van de Outfit? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia1 thought on “Outfit Sara | Zomers jurkje met gepimpt vintage spijkerjasje…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.