OUTFIT | Vlotte Lente Look!!!!

Ik vind outfitposts altijd supertof om te bekijken bij andere bloggers. Zelf ben ik veel te verlegen en voel ik mij nooit zo binnen mijn comfortzone. Toch stapte ik buiten mijn veilige zone en liet een paar toffe outfit-pics schieten door manlief! Ja echt waar!

We waren gister een dagje in Wassenaar met z’n tweetjes. We hebben heerlijk genoten van zon, zee en strand. Ook een ideale setting om mijn toffe nieuwe item te showen. Hoewel het redelijk onwennig voelde vond ik het zeker voor herhaling vatbaar. Ik voelde mij sowieso in mijn nopjes met mijn vlotte Lente Look. Kijk je snel mee?

Flower Dress met sneakers

Deze jurk kocht ik voor het feestje van mijn schoonouders. Ik vond deze jurk gelijk zo tof in de winkel. I love flowers. Wat ik erg leuk vind aan het jurkje zijn de driekwart mouwen. Dit maakt het jurkje ideaal voor de Lente periode. Mijn schoonouders waren vorig weekend vijftig jaar getrouwd. Op die gelegenheid droeg ik er een paar mooie zwarte pumps onder. Maar met een paar witte sneakers creëer je zo een hele andere vlotte look!

De tijd van standaard hakken dragen onder een rok of jurk is wel geweest. Sneakertjes onder een rok is helemaal hip en trendy en ik houd ervan. Ik vind dit een ideale outfit op een vrije doordeweekse Lentedag.

De flowerdress is van Primark en de sneakers kocht ik een tijd geleden ook bij Primark. Ik draag hier ook een huidskleurige panty want mijn benen mogen eerst nog wel twee tintjes bruiner. Ik ben superblij met deze outfit en heb mij meteen voorgenomen weer wat vaker jurkjes en rokjes te dragen. Je voelt je mooi, vrouwelijk en dat straal je toch uit.

FLOWERDRESS- Primark €13,-

Wat vindt je van mijn outfit en zou jij deze jurk ook dragen? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Comments

  1. Avatar Dani says:

    Superleuk en leuk bedrag. Op naar de primark

  2. Avatar KELLY says:

    This text is very nice, creative and interesting! I love it! Since I was a girl, I loved fashion. Because of that, my outfit is very important. Also, you are very cute. Photos are very clear and colorful and this blog is like a fairytale. Spring is coming. It is my favorite time of the year. Do you like flowers?

  3. Avatar Linda says:

    Ik denk dat ik het met pumps toch leuker gevonden had maar dit staat je ook goed. En die panty’s zien er super goed uit, van de Primark ? Of waar haal je deze ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.