* Outfits van Koko Noko, Quapi, B-nosy en Tumble ‘N dry…..

* Outfits van Koko Noko, Quapi, B-nosy en Tumble ‘N dry…..

De zomer is in aantocht, althans dat hopen we, en het werd tijd om de garderobe van de kinderen weer wat aan te vullen met een paar toffe zomer items. Mijn dochter is natuurlijk helemaal fan van lieflijke jurkjes en mijn zoon loopt graag in een stoere pants en shirts die lekker zitten en waar hij lekker in kan buiten spelen en ravotten. 

Ik was weer ‘het meisje in de snoepwinkel’ toen ik van schattige babykleertjes weer wat gave items mocht uitkiezen. Voor wie ‘Schattige Babykleertjes’ nog niet kent (lijkt mij ondenkbaar) zal ik wat meer over deze toffe webshop vertellen.

Over de webshop

De naam is niet wat het lijkt, anders had ik er natuurlijk niet meer kunnen shoppen.  Naast ‘schattige babykleertjes‘ heeft deze webshop ook een steeds groter wordende collectie kinderkleding van de tofste merken. Welke merken verkopen ze allemaal? Nou echt teveel om op te noemen. Koko Noko, Quapi, B-nosy, Noppies, Name it, Vingino, Le chic, Happy Horse, Tumble ‘N Dry en Like Flo. Vanaf €30,- heb je ook nog eens een gratis verzending en op werkdagen besteld voor 00.00 is de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer zou ik zo zeggen.

Meestal shop ik random de kledingitems maar ik kom toch altijd bij mijn favoriete merken uit. Quapi, B-Nosy, en Tumble ‘N Dry. Ook Koko noko vind ik een super tof merk. Volgens mij is deze ook nieuw in de webshop.

Outfits van Koko Noko, Quapi, B-Nosy en Tumble ‘N Dry..

Tijd voor de Outfits van de kinderen. Sara is gek van jurkjes en ik zag zo’n leuk exemplaar van B-Nosy. Echt iets voor mijn meisje.

Het jurkje is een beetje stretchy en dus is het stofje lekker comfy bij het buiten spelen. De kleurtjes zijn natuurlijk helemaal Sara ;-). Deze was dan ook wel een grote favoriet van haar.

De volgende outfit is ook zo schattig. Ik was nog op zoek naar een tof spijkerrokje en ik vond de perfecte voor dochterlief.

Het topje is van Quapi en heb ik een beetje op de groei besteld. Sara haar maat was niet meer aanwezig maar uiteindelijk vind ik de maat helemaal prima. Je kunt de top nu gemakkelijk in het rokje dragen. Ik merk dat Quapi toch altijd wel wat kleiner valt.

Het rokje is dus van Koko Noko en staat zo leuk. Vooral de biesjes aan de zijkant maken het rokje lekker stoer.

Nog een toffe outfit van Sara. Zoals je ziet vindt ze shooten fantastisch 😉. Dit jurkje is ook van Quapi en valt dan weer wat kleiner.

Het is ook lekker stretchy en daardoor valt deze ook wat kleiner. Sara wilde absoluut geen legging eronder maar als ze deze gaat dragen moet er van mij wel een legging onder. Anders vind ik ‘m vrij kort. Het printje is ook zo gaaf. Ik vind kleurtjes helemaal te gek maar dat zwart grijs vind ik ook super tof. Maakt het geheel gewoon wat stoerder.

Outfit van zoonlief

Lars vind het vaak wat minder leuk om te poseren en als hij echt niet wil dan hoeft het natuurlijk ook niet. Toch wilde hij wel een van de twee outfits op de foto zetten.

Lars houdt van kleding die lekker zit. Deze pants van Tumble ‘N Dry is ideaal voor hem. Mooi model, leuk printje en een heerlijk stofje. Het shirt is van Koko Noko en heeft een beetje een stretchy stof. Ook de kleurtjes vind ik super tof bij hem staan. De kindjes kunnen er weer lekker tegenaan!

Wat zijn jouw favoriete kinderkleding merken?

Volg je mij al op Facebook,  Twitter en Instagram?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.