Wat leuk dat je terecht bent gekomen op Mommy stories! Dit is mijn ‘about me’ pagina en dat wil zeggen dat je wat meer over mij en mijn gezin te weten gaat komen. Zit je goed? 

Wie zijn wij?

Ik ben dus Patricia, de eigenaresse van dit platform. Ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn man Pascal (45), mijn zoon Lars (7) en mijn dochter Sara (4) in het prachtige Zuid- Holland. Nog steeds zijn wij heel gelukkig met elkaar en dat na zeventien jaar. Ja het is een hele tijd maar ons motto is; verlies elkaar niet uit het oog en doe je best voor elkaar. De kroon op onze liefde zijn natuurlijk onze kinderen. Na het krijgen van mijn eerste kind heb ik een lastige en moeilijke periode moeten doorstaan. Een postnatale depressie ervaren is heel heftig en draag je de rest van je leven met je mee. Helaas behoorde ik tot een van de vele vrouwen die zich er door heen heeft moeten worstelen.

Leerzame periode

Een moeilijke periode maar ook een periode waar je heel veel van leert. Ik ben er sterker door geworden en ondertussen ken ik mijn lichaam door en door. Ook de relatie met Pascal is hierdoor sterker geworden. Want samen lachen doe je met elkaar maar samen huilen hoort daar ook zeker bij. Gelukkig heb ik ook de mooie periode gekend na een bevalling. Bij mijn dochter zat ik op een heerlijke roze wolk en genoot ik met volle teugen. Na twee zwangerschappen ben ik hormonaal veranderd en heb ik maandelijks last van flinke PMS. Hier moet ik mee leren leven en dat is soms alles behalve makkelijk. De ene maand is het erger als de andere maand. Als ik mezelf maar op tijd terug fluit en veel ontspanning kan nemen is de balans ook beter.

Wat doe ik nog meer?

Naast mijn blog werk ook nog 32 uur. Ja dat is best veel maar ik vind mijn werk echt heel leuk. Ik ben receptioniste bij een grote organisatie. Dit doe ik nog niet zo heel lang maar ik merk dat dit een hele goede stap is geweest.  Hiervoor deed ik altijd horecawerk in verschillende functies. Maar het onregelmatige leven ging mij opbreken. Ik ben dol op lekker eten en mooie wijnen. Voordat wij ouders werden, waren wij vaak te vinden in de mooiste restaurants. Pascal is kok en dus waren wij een echt horeca stel. Met jonge kinderen was dat soms een moeilijke en uitdagende  combinatie. Nu we gekozen hebben voor meer ritme en structuur bevalt ons dat beide heel goed.

Door de postnatale depressie ben ik gestart met schrijven. Eerst op papier en daarna wilde ik echt iets voor mezelf. Ik wilde een eigen website. Mijn eerste blog was een feit. Eerst voor lol en puur om het van mij af te kunnen schrijven. Ik merkte dat ik mijn passie had gevonden. Schrijven is iets wat ik heel graag doe en mijn inspiratie ligt voor mijn voeten. Mensen vragen wel eens aan mij, hoe verzin je al die onderwerpen? Het is niet moeilijk met twee jonge kinderen, er gebeurd altijd wel wat.

Je vindt hier blogs over het moederschap, waar ik tegenaan loop of wat mijn onzekerheden zijn. Maar ook zal ik tips delen en mijlpalen. Ik schrijf open en eerlijk en dus zal er best eens een artikel tussen staan over mijn PMS klachten en andere hormoonproblemen. Ik denk dat dit alleen maar heel herkenbaar is voor vrouwen en fijn om te lezen. Uiteindelijk is mijn droom om mezelf meer te specialiseren in hormonen,  voeding, mindset en vrouwen hierin te kunnen coachen. Dit traject gaat er zeker komen.

Heb ik nog anderen hobby’s? Ik denk dat ik alles wel benoemt heb. Op dit platform kan ik mijn ei kwijt en daar word ik heel gelukkig van. Ik hoop dat ik dit kan overbrengen naar jou als lezer en je veel plezier beleefd aan mijn artikelen. Heb je nog vragen, suggesties, feedback of wil je samenwerken? Je kunt altijd mailen naar info@mommystories.nl

Ik wens je veel plezier op Mommy Stories!

Liefs,

Patricia❤