Pasen, sporten en een taart bakken | Vlog

Tijdens Corona toch genieten van de kleine dingen. Dat is waar we nu uit moeten putten toch met z’n allen. Mijn paasweekend was zo’n weekend! Ik genoot volop van de kleine dingen, de huiselijkheid, mijn gezin, de zon.

Pasen, sporten en een taart bakken

Maar genoeg beweging is natuurlijk ook belangrijk. Ik deed een home-workout waar ik echt even van moest bijkomen. En ik bakte een heerlijke taart met de kindjes. Een minder gezonde maar dit is de favoriet van mijn kindjes. Kijk je gezellig mee en vergeet niet om een 👍 omhoog te doen!

 

 

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond!!! Verzoekjes vind ik altijd leuk. Zit te denken om wat meer kookvideo’s op te nemen. Abonneren  kan hier!!!

Liefs

Patricia 💕

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.