Persoonlijke update | Hoe gaat het met mij, de kindjes en de hormonale perikelen?

Persoonlijke update | Hoe gaat het met mij, de kindjes en de hormonale perikelen?

Ik dacht laat ik weer eens een persoonlijk artikel schrijven. Dat is lang geleden en ik weet dat jullie dat leuk vinden om te lezen. Ik ga in dit artikel niet te veel uitweiden over Corona, wil je mijn gedachten daar over lezen, klik dan hier voor het artikel.  Vandaag wil ik jullie vertellen hoe het met de kinderen gaat, met mij en mijn hormonale perikelen….lees je gezellig mee?

Om te  beginnen gaat het met de kindjes gelukkig heel goed. Er zijn natuurlijk bij ons ook wel de nodige stressmomentjes geweest vanwege het thuisonderwijs maar ze doen het over het algemeen super goed. Natuurlijk is het ook super fijn dat ze na de vakantie weer naar school mogen ook al is het voor drie dagen. Dan komt er weer iets meer structuur en regelmaat. Onze kinderen hadden ondanks het thuis onderwijs toch een beetje een vakantiegevoel en om eerlijk te zijn ik ook. Hoewel ik gewoon 4 dagen naar kantoor ga.

Versnelling lager

Ik merk dat die versnelling lager het echt goed doet bij iedereen binnen ons gezin. Ik zou bijna zeggen, jammer als dat voorbij is. Het opstarten gaat merkbaar makkelijker en als je iets later op kantoor bent is dat geen probleem. De kinderen starten langzaam op en er is geen rush van het op tijd in de klas zitten. Maar goed dit gaat na de vakantie toch weer anders worden. En dat is maar goed ook.

Ik heb wel een periode gehad dat mijn hormonale buien heel erg schommelde. Dan had ik goede periodes en dan weer minder goede. Heel irritant omdat ik voor mijn gevoel veel eraan deed om gezond te leven en genoeg te bewegen. Naarmate het zonnetje steeds meer tevoorschijn kwam ging het met mij ook steeds beter. Ik merk dat dat mij echt goed doet. Laat die zomer maar komen.

Ik blijf natuurlijk ook nog steeds gezond eten en vind het super leuk om hier ook over te delen. Ik voel mij gewoon lekkerder in mijn vel. Natuurlijk geniet ik ook wel eens van iets lekkers en ongezonds, zolang de balans er maar is. Wat ik wel heel erg mis is, is het sporten in de sportschool. Ik doe wel mijn work-outs boven in mijn slaapkamer maar toch mis ik iets buiten de deur. Iets voor mezelf zeg maar.

Ik heb dus besloten om op maandagavond (was mijn vaste sportavond) te gaan hardlopen met een vriendinnetje.  Zo ben ik meer gemotiveerd en is ook gezelliger dan alleen.  Ik moet natuurlijk helemaal opnieuw opbouwen want ik heb in geen jaren meer hard gelopen. Ik ben dus heel benieuwd hoe dat gaat. Als je nog tips voor mij hebt dan hoor ik dat graag.

Verder gaan we gewoon lekker door, het blijft anders als anders maar ik probeer toch positief en dankbaar te zijn voor wat ik heb. We zijn gezond, bij elkaar en wat voor nu even niet kan, kan vast later wel weer.

Hoe gaat het met jou?

Liefs,

Patricia ❤

Volg je mij al op Facebook,  Twitter en Instagram?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.