Persoonlijk

Persoonlijke Update | Sara bijna naar school en leefstijl moest anders….

Vandaag een artikel met wat persoonlijke dingetjes. Ik klets je bij over mijn kids, hoe gaat het met mijn verandering van leefstijl en waarom komen er minder artikeltjes online? Lees je gezellig mee?

Eerst maar even over mijn trots. Ik kwam laatst tot het besef dat mijn kinderen ook groot worden. Haha nee hoor even zonder dollen wat gaat het toch snel. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe trots ik op ze ben. Over het naar school gaan van mijn jongste dochter schreef ik al een apart artikel. Maar het blijft een dubbel gevoel. Na de Herfstvakantie gaat ze een ochtend wennen en dan vanaf 19 november officieel naar school. Ze heeft er zelf heel veel zin in.

Lars zit nu alweer even in groep drie en hij doet het super goed. Hij vindt het leren van cijfers en letters echt leuk. Ik moest zelfs een leesboek voor ‘m kopen wat de juf ook voorleest in de klas. Misschien ken je ze wel, de boeken van ‘Spekkie en Sproet’. Hier lees ik elke avond een stukje uit voor en hij probeert zelf ook stukjes te lezen. Super goed van hem en deze mama wederom weer heel trots.

Leefstijl

Vorige keer kon je lezen dat ik mijn leefstijl probeer om te gooien. Ik moet zeggen dat het mij tot nu toe best gemakkelijk afgaat. Met steun van Pascal uiteraard. Hij probeert mee te denken wat betreft het avondeten. Ik eet bijna tot geen suiker, weinig brood behalve spelt en zuurdesem en geen koemelk. Ook slik ik extra supplementen. Dit is  Dat betekende een hoop nieuwe producten in huis halen. Ik doe dit met steun van het volgende boek.

Dit boek is zo fijn. Ik merk dat mijn lichaam er goed op reageert. Ik voelde mij na een aantal dagen al veel energieker, fitter en minder moe. Dit is een goede motivatie om door te gaan. Uiteraard geef ik je zo af en toe een update en via mijn stories kun je sowieso meekijken naar wat ik eet.

Bij een gezonde leefstijl hoort natuurlijk ook genoeg beweging. Hier moet ik nog een juiste balans in vinden. Ik zit thuis wel wat vaker op mijn yogamatje maar ik wil sowieso een keer in de week een yogales inplannen. En nu met herfstvakantie lekker veel naar buiten ook al is het weer wat minder. Wandelen is een goede manier om mijn hoofd leeg te maken en de kindjes vinden het ook fijn in de buitenlucht.

Waarom minder blogartikelen?

Ja waarom eigenlijk? Ik heb de laatste weken misschien 1 artikel in de week geplaatst. Ik vind het even goed zo. De avond wil ik vrij houden voor relaxen en dat betekent minder achter een beeldscherm. Overigens een tip uit het boek. De blogjes komen vanzelf weer hoor maar mijn rust en lichaam is even nummer 1 op het moment. Minder online zijn in de avond geeft ook veel meer rust in mijn hoofd en ik word hierdoor fitter wakker. Wat ik wel kan verklappen is, dat er een leuke winactie op de planning staat. Mis die zeker niet!

Hoe gaat het met jouw?

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.