Geen categorie Persoonlijk PMS en Hormonen

Het project waar ik mee bezig ben…..

Jaaaa eindelijk ga ik jullie vertellen waar ik de afgelopen dagen mee bezig ben geweest. Het is voor mij wel een beetje spannend omdat ik……….voor de eerste keer een challenge ga opzetten. Ik vind het heel leuk om met Mommy Stories bezig te zijn, mezelf te ontwikkelen en ook nieuwe dingen uit te proberen. Vandaar dat ik buiten mijn comfortzone treed en ik er gewoon voor ga. Wat voor challenge gaat het worden? Ik ga je er alles over vertellen.

Naar aanleiding van het boek van Kelly Weekers ben ik eens goed gaan nadenken. Mindset is voor mij heel belangrijk omdat ik ongeveer anderhalve week in de maand last heb van veel klachten. Ik merk dat als ik in deze periode zit ik veel te negatief denk en ik daardoor constant in een negatieve flow blijf. Dit is voor mezelf niet fijn en ik wil daar echt aan werken. Natuurlijk mag iedereen best wel eens chagrijnig zijn maar de kunst is om er niet in te blijven hangen. Ik wil mezelf dus uitdagen om aan de slag te gaan met mijn mindset. Daarom gaat vanaf vandaag gaat de ‘Mommy Stories Mindset Challenge‘ van start. Ik ben helemaal enthousiast en het is voor mij persoonlijk een hele uitdaging.

Ik kan hier natuurlijk een persoonlijke challenge van maken, maar veel leuker is het als er nog veel meer mensen met mij meedoen. Misschien zit jij op dit moment ook wat minder in je vel, of wil je positiever denken, misschien wil je weten waar je staat in het leven en of je er alles wel uithaalt of uit een negatieve spiraal komen. Wil je aan jezelf werken, doe dan zeker mee met deze challenge!

Hoe gaat het in zijn werk?

De MSMindsetchallenge gaat vandaag van start. We gaan kijken of we onze mindset in een maand kunnen veranderen door er elke dag mee bezig te zijn. De challenge duurt in totaal dus een maand. Dit gaan we doen door middel van opdrachtjes, oefeningen, quotes en tips. De opdrachtjes en oefeningen ga ik delen via mijn Instagam Stories.

Jij kunt deze opdrachtjes ook doen door een leeg template te kopiëren. Post je dit op Stories gebruik dan #msmindsetchallenge en tag mij even zodat ik het weer kan delen op mijn Stories. Het zijn geen grote opdrachten en je hebt er geen dagen werk aan. Het zijn gewoon kleine oefeningen zodat je net even anders naar de dingen gaat kijken en werkt aan je mindset. En heb je geen zin om een opdrachtje te doen, dan doe je het lekker niet en sla je een dag over. Voel je niet verplicht. Je mag al trots op jezelf zijn dat je meedoet en wil werken aan je mindset.

Aanmelden

Wil je meedoen met deze challenge dan kun je je aanmelden. Je kunt dit doen via mail (info@mommystories.nl) of het contactformulier hier op de blog. Je mag ook een privé berichtje sturen via Facebook of Instagram. Ook heb ik een facebookgroep aangemaakt waar je aan toegevoegd kunt worden. In deze groep kunnen we onze ervaringen en tips delen. Ook vragen en feedback kun je kwijt in deze groep. Wil je toegevoegd worden meld je dan zeker even aan en ik stuur je alle overige informatie.

Na twee weken zal ik hier op de blog een update schrijven hoe het mij vergaat en of ik al verschil merk. Ook zal ik nog meer artikelen plaatsen over dit onderwerp. Ik ben in ieder geval heel enthousiast en ik hoop dat jij na het lezen van dit artikel dat ook bent geworden. Ik kijk uit naar de aanmeldingen en jullie reacties.

Ga jij meedoen met de Mommy Stories Mindset Challenge?

Liefs,

Patricia

Ps. volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.