Persoonlijk

VLOG: Q&A | Het antwoord op jouw vraag!!!

Enig  tijdje geleden deed ik een oproep op Facebook en op Instagram. Ik was eens benieuwd naar de lezer achter mijn website. Je kon mij alles vragen op gebied van moederschap maar ook vragen op bloggebied of andere persoonlijke zaken. Ik had zoiets van, kom maar door. Nu kan ik deze vragen natuurlijk in een blogartikel verwerken, maar ik dacht waarom ga ik niet eens buiten mijn comfortzone, en neem ik deze Q&A niet gewoon eens op in videovorm. Vreselijk super eng, en totally not so me. Maar dat is juist wel eens leuk.

De meeste vragen kwamen toch van bloggers, en ik hoop dat ik alle namen en websites goed heb uitgesproken in de video. Zo niet dan is het achteraf natuurlijk aangepast. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de video vinden en laat mij vooral weten of ik hier mee door moet gaan of niet. De vragen inclusief de linkjes naar jullie websites staan hieronder. Want die had ik uiteraard beloofd. Veel kijkplezier!

Q&A | Ik geef het antwoord op jouw vraag!!!

#1. Wat voor fototoestel gebruik jij om foto’s te nemen?(Cindy, http://www.dinosetenkoekjes.be/)

#2.Welke onderwerpen vind jij het leukst om over te schrijven? (Merle, www.girls-things.nl)

#3. Hoeveel tijd ben je kwijt aan het bloggen en hoe deel je dit in? (Judith, http://onlinelifestylemagazine.com/)

#4. Wat was voor jouw de reden om te gaan bloggen? (Malou, http://www.madebymalou.nl/en http://www.voormamasdoormamas.nl/)

#5. * Waar zie je jezelf over vijf jaar? * Wat is jouw ultieme guilty pleasure? * Wat is jouw favoriete hotspot? (Sylvia, http://alovelyadventure.nl/)

#6. Wat is jouw favoriete muziek/nummer en waarom? (Roelina, http://www.roelina.nl/)

#7. Wat zou je nog een keer over willen doen? (Aneta, http://mamapraatjes.nl/)

#8. *Heb je voldoende tijd voor jezelf? *Werk je naast het bloggen? (Toch gevonden Daisy 😉 http://mamadatisleuk.nl/)

 

 

Bedankt voor het kijken en ik ben nogmaals heel benieuwd wat jullie van de video vonden. Het was erg leuk om te doen dus wie weet gaat er zo af en toe vaker een video online komen. Laat je een reactie achter in de comments, dat zou ik erg leuk vinden.

Liefs,

Patricia

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Avatar

    Wauw complimenten hoor. Je hebt het heel leuk gedaan en wat heb je een fijne stem om naar te luisteren! Ik zeg vaker doen😄. Als ik in NL ben ga ik ook altijd naar de La place. Ze hebben daar zulke lekkere broodjes met beenham..Dus snap dat je dat een leuke en goede hotspot vindt. Heerlijke week gewenst!

    1. Patricia

      Oh wat super lief!!! Dank je wel voor het compliment😊😊😊😊❤ bloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.