Bloggen Persoonlijk

Q&A | Lezersvragen en antwoorden….

Een tijdje geleden deed ik op mijn stories een oproep voor een Q&A. Zo af en toe vind ik het leuk om te weten wat je nu echt van mij zou willen weten. Er kwamen niet zo heel veel vragen maar beloofd is beloofd. Ik beantwoord ze uiteraard alsnog met de link naar je website of Instagram-account. Lees je gezellig mee?

De eerste vraag komt van Nathalie van Volgmama. Ze stelde mij twee vragen.

#Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?

Ik kijk om eerlijk te zijn niet echt naar merken. Als ik iets mooi vind dan koop ik het. Dit kan een duurder merk zijn maar ik koop ook gerust kinderkleding bij Zeeman of Hema. Ze groeien er namelijk zo snel uit. Ik vind het zelf altijd een sport om dure merkkleding tweedehands op de kop te tikken. Zo heb ik al mooie kleding van Vingino, Tumble ‘n Dry en Name it voor een leuke prijs in de kast van mijn zoon hangen. Als ik dan toch een merk moet noemen kies ik voor Name it.

#Wat wilde je vroeger worden?

Ik moet nu toch echt diep graven, maar ik zei altijd dat ik wel juf wilde worden. Ik stond als klein meisje al les te geven aan al mijn poppen en knuffels en het op de gang sturen was dan natuurlijk het leukste.  Er is uiteindelijk niets van terecht gekomen en het is de horeca geworden. Je vraagt je af wat beter is haha. Nee hoor grapje.

Cindy van Dinos eten koekjes stelde mij de volgende vraag.

#Wat is de grappigste uitspraak ooit die je uit de mond van je kids hebt gehoord?

Ok toevallig heb ik een hele leuke in onze vakantie gehoord van mijn zoontje. Pascal en ik waren aan het praten over mijn buikpijn. Pascal zei, dat zullen die eierstokken wel weer van je zijn. In verband met mijn PMS natuurlijk. Lars zat mee te luisteren en vroeg wat eierstokken waren. Ik probeerde het een beetje uit te leggen maar kwam er niet helemaal uit. In de avond had ik weer last van mijn buik waarop Lars zei: dat komt natuurlijk door die eierdoppen! De manier waarop hij het zei was erg grappig.

Sara heeft nu zo af en toe hele grappige woordjes. Zo zegt ze ‘jommens’ in plaats van ‘jongens’ en ‘hommer’ in plaats van ‘honger’. zo schattig klinkt dat. oja ‘borstel’ is ‘worstel’. We verbeteren haar natuurlijk wel maar het klinkt echt te cute.

Simone van Simone Leeft vroeg mij het volgende.

#Hoe ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen omdat ik van mij af wilde schrijven. Ik had echt geen idee hoe het bloggerswereldje in elkaar stak. Ik begon gewoon op een gratis webhost. Het zag er echt niet uit maar ik was echt super trots op mijn eerste schrijfsels. De artikelen werden denk door een handje vol mensen gelezen. Meer bekenden van mij. Ik vond het super eng om mijn eerste artikel te publiceren maar toch deed ik het. Ik wilde schrijven over mijn gevoelens na de zwangerschap en mijn PMS. Maar ik merkte dat ik het ook leuk vond om andere dingen te delen. Hoe ik het moederschap ervaar en ook de positieve dingen uit het leven. Na een jaar ging ik over naar WordPress en ik leerde steeds meer bij. Ik kan mij nu geen leven meer voorstellen zonder het bloggen.

#Hoe besluit je welk onderwerp je gaat gebruiken?

Ik probeer altijd al mijn ideeën op te schrijven. Ik heb dan ook altijd een notitieblokje in mijn tas. Soms heb ik een hele lijst en soms ook niks. Ik merk wel dat ik mij daar niet te druk om moet maken. Heb ik geen onderwerp dan laat ik het even rusten en dan komt het vanzelf wel weer. Dat vind ik ook het leuke aan bloggen je bepaalt het zelf en je kunt over zoveel dingen schrijven. Elke dag publiceren is niets voor mij want dan ligt de druk veel te hoog en gaat het plezier in bloggen weg. Daarom vind ik drie keer in de week nu een goede balans met mijn andere baan.

Dit waren de vragen, bedankt voor de tijd lieve lezers om deze vragen te stellen. Wil je vaker Q&A’s zien op mijn blog? Laat het hieronder weten.

Liefs,

Patricia

Ps. volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

 1. Avatar

  Wat leuk om te lezen. Ik koop ook vaak in de sale en soms tweedehands.

  1. Patricia van Ommeren

   Dank je, ja er hangt een leuke mix in de kast van mijn kids 😉

 2. Avatar

  Leuk om te zien waar mensen nieuwsgierig naar zijn! Ik vond je antwoorden interessant om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.