Persoonlijk PMS en Hormonen Psyche

Real life op mijn blog en social media en een nieuw project..

Misschien had je het al een beetje door als vaste volger. Ik deel de laatste tijd wat meer over mijn pms. Ik vind dit om eerlijk te zijn een enorme opluchting. Gewoon delen wat ik wil ook al heb ik een klotedag. Die hebben we allemaal wel eens dat snap ik ook wel. Maar het geeft toch een verlichting om niet steeds de perfecte, mooie of vrolijke foto te plaatsen. Of Stories waar het lijkt of alles goed gaat. Nope, ik was er klaar mee!

Mijn PMS ziekte hoort nu eenmaal bij mij en dus wil ik daar open en bloot over kunnen schrijven, vertellen, delen en wie weet wel inspireren. Mijn ups en downs horen bij mij en ik kan ook echt zeggen dat ik mijn ‘ziekte’ heb geaccepteerd. Ik draai er niet meer omheen en ben zo eerlijk als het kan. Dit maakt het voor mezelf ook een klein stukje makkelijker. Ik merk ook aan de reacties van jullie dat herkenbaarheid soms zo fijn is om terug te lezen of terug te zien. Bij de overkant lijkt het gras altijd groener maar ook daar kunnen dorre plekken zijn.

Wat ik wil zeggen is, dat uit deze acceptatie iets moois is voortgevloeid. Ten eerste de eerlijkheid op mijn blog en social media. Niet dat ik eerst loog maar deelde niet open dat ik mij kut voelde. Dat hield ik liever voor mezelf. Ook is er nieuwe inspiratie uit voort gekomen. Inspiratie voor nieuwe artikelen voor Instagram maar ook voor mijn YouTube kanaal.

Heb je een YouTube kanaal?

Ja zeker, vorig jaar kreeg ik de kriebels en wilde ik mijn leven vloggen. Ik heb om precies te zijn drie video’s gemaakt. Ze zijn van baggerkwaliteit en eigenlijk om te janken. Maar ik wil een leuk nieuw project starten en dat heeft alles te maken met YouTube. Uiteraard pak ik het nu iets professioneler aan.

Ik ga een reeks video’s opnemen en die video’s hebben alles te maken met PMS (Premenstueel Syndroom). Het worden informatieve video’s met uiteraard ook mijn persoonlijke verhaal. Dit is best wel spannend voor mij want ik laat hierin al mijn gevoel zien. Meer ga ik er nu ook niet over vertellen, het idee staat immers nog in de kinderschoenen. Ik ga de reeks afleveringen eerst opnemen en dan komen ze online. Dit kan dus nog wel even duren maar ik zou zeker zeggen, houd mijn YouTube kanaal in de gaten.

Abonneren

Denk je nu bij jezelf die video’s wil ik echt niet missen, abonneer je dan even op mijn kanaal. Dit zou ik supertof vinden en je blijft op de hoogte van de nieuwste video’s. Dat kan hier! Ik ga er natuurlijk met heel heel veel positieve energie mee aan de slag en ik hoop dat jullie dit project kunnen waarderen. Het is voor mij ook een opluchting om er zo open en eerlijk over te zijn.

Tot snel

Liefs,

Patricia❤

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.