Recept: Kokos-bananen pannenkoeken

Vorige week had ik zin in iets lekkers. Ik keek wat ik nog in huis had en besloot om pannenkoekjes te bakken voor mij en de kids. Niet de normale, maar van kokos en banaan. En ik kan je zeggen, ze waren heerlijk. En ook de bij de kids vielen ze in de smaak. Wil je ook heerlijke fluffy pancakes maken? Het is super makkelijk!

Ingrediënten voor vijf pannenkoekjes

  • Drie eieren
  • Twee rijpe bananen
  • Drie eetlepels geraspte kokos

Hoe ga je te werk?

Prak de bananen op een snijplank of harde ondergrond tot een mouse. Breek de eieren in een schaal en doe het bananenmengsel erbij. Roer het goed door met de garde totdat er een egaal  beslag ontstaat. Roer tot slotte de geraspte kokos er doorheen. Je hebt nu een goed beslag om te bakken.

Doe wat olie of roomboter in de pan en schep twee juslepels met beslag in de pan. Je kunt een bakring gebruiken als je ze echt mooi rond wil krijgen. Ik heb dat zelf niet gedaan. Bak de ene kant goed bruin en als de bovenkant goed droog is draai je het pannenkoekje om. Als het goed is heb je nu een lekker dik fluffy pannenkoekje. Zo ga je door tot het beslag op is. Serveer met honing en blauwe bessen en geraspte kokos. Het is ook een prima ontbijtrecept. Wat is nou lekkerder als pannenkoeken bij het ontbijt.

Eet smakelijk!!!

Heb jij deze pannenkoeken wel eens gebakken? Ik lees het graag in de reacties.

XX Patries

 

Comments

  1. Ze zien er heel appetijtelijk uit moet ik zeggen! Ik heb ze zelf nog nooit gemaakt.

    1. Patricia Patricia says:

      Dank je wel! Ze zijn ook echt heel lekker. Zeker het proberen waard!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.