Review: Body Butter van Kruidvat | kokosoil en olive-Macademia

Een tijd geleden kocht ik twee fijne body butters voor mezelf. Ik ben dol op dit soort producten, en bij kruidvat waren ze toen twee halen 1 betalen geloof ik. Ik testte deze twee uitgebreid, en vertel je wat ik er van vond. 

Belangrijk vind ik persoonlijk dat de structuur van body butter ook echt boterachtig en vettig is. Dus niet lopend maar stevig van structuur en dat mijn huid goed gevoed aanvoeld. Zal deze aan mijn verwachtingen voldoen?

Wat staat er op de verpakking van Kruidvat Body butter olive Oil en Macademia?

Laat een droge huid in een oogwenk zacht en soepel aanvoelen En heeft bovendien een heerlijk zachte geur. Deze rijke body butter wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en voelt niet vet aan.

Ik test deze body butter uit na een ontspannen douche en ik kan mij altijd helemaal verheugen op een insmeermoment met een lekkere geur. Met de geur zit het in ieder geval wel goed. Het ruikt kruidig, zoet en fris tegelijk. Macademia haal ik er niet uit maar het is zeker een aangename geur. Dan het smeermoment.

Het is qua structuur lekker compact en daar houd ik van, het heet niet voor niets body butter. Als ik mijn benen insmeer komt de geur nog meer vrij. Het smeert makkelijk uit en mijn huid voelt na het smeren vrij vet aan. Na een minuut is het goed ingetrokken en is mijn huid toch wel echt zijdezacht te noemen. Ik ben zeer positief over dit budget product, want ik betaalde maar €2,50 voor een pot.

Ik kreeg er twee voor de prijs van een, dus koos ik ook nog een pot uit met kokosgeur. Uiteraard ook fijn in gebruik maar deze geur vind ik echt ronduit vies. Vooral als je het wat langer op je huid draagt. Een soort weeïge muffe zoete geur. Dus die geur met kokos raad ik niemand aan.

Conclusie

Voor dit geld vind ik het een heel goed product. Het doet zeker wat het beloofd en mijn huid voeld zeker zacht en soepel aan. Zelfs boven verwachting.

De geur van de kokos vind ik echt niet lekker dus die laat ik de volgende keer lekker liggen in de winkel.

Gebruik jij ook Body Butters en van welk merk? Ik ben benieuwd, laat het weten in de comments.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.