Review | Budgettip | Perfect Touch Volume Mascara

Bij mij vlak om de hoek zit een Big Bazar en ik ben daar best vaak te vinden voor wat leuke spulletjes. Ook de make-up afdeling is flink uitgebreidt. Zelfs voor top merken kun je hier terecht en dat voor een leuk prijsje. Dat ik budgetproducten erg kan waarderen is al lang geen geheim meer. Ik kan erg blij worden van een goed product met een klein prijsje. Ik ontdekte weer een goed budgetproduct afgelopen weekend.

Ik had nieuwe mascara nodig en wilde eigenlijk mijn vaste merk kopen. Toen ik mascara’s zag liggen bij Big Bazar voor maar 2.99 was ik toch wel benieuwd. Zou het wat zijn? Ik ging er eigenlijk niet vanuit, maar voor dat geld besloot ik er toch een mee te nemen ter review.

Perfect Touch Mascara | Seperation & Volume

Ik had de keuze uit vier kleuren. Ik koos voor de roze en die kleur beloofd extra volume en geen aan elkaar geplakte wimpers. Iets wat bij mij nogal snel gebeurd. De kleur van de mascara zelf is zwart. Dit is overigens altijd de kleur die ik draag. Er staat voor de rest niet veel op de mascara. Geen ingrediënten, dus tijd om het borsteltje eens te bestuderen..

Als ik de mascara open draai is het eerste wat mij opvalt het borsteltje. Het is een stevig borsteltje en de mascara wordt er goed op gedoseerd. Niets irritanter als klonten mascara op het borsteltje. Het borsteltje is gemaakt van plastic. Als ik de mascara opbreng ben ik zeer positief verrast.

Laagje voor laagje

Na een laagje te hebben aangebracht zie ik mooie lange wimpers. De wimpers plakken niet aan elkaar en na een laagje heb ik al een prachtig resultaat. Laat staan na twee of drie lagen. Ik breng een tweede laag aan. Wat mij opvalt is dat de mascara wel snel hard wordt op de wimpers. Het tweede laagje gaat dus minder makkelijk. Dat is ook het enige minpuntje wat ik kan bedenken.

Ik besluit het bij twee laagjes te houden anders wordt het effect wel klonterig en dat is juist wat ik niet wil.

Wat vind ik van dit budgetproduct?

Ik ben zeer tevreden over deze budgetmascara. De mascara beloofd wat er opstaat. Veel volume en mooie seperate wimpers. Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. Mijn nieuwsgierigheid naar de overige drie kleuren is zeker gewekt. #overigedrieookreviewen?

Perfect Touch Mascara :€2,99 Big Bazar

Ken jij deze budgetmascara al? Zou je snel een goedkoper product aanschaffen? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia💖

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.