REVIEW | Cameleo haarverf Big Bazar (Budget)

REVIEW | Cameleo haarverf Big Bazar (Budget)

Ik moest weer nodig mijn haartjes in de verf zetten. Ik vind het leuk om verschillende soorten (budget) merken te proberen. Vandaag is de budgetproof haarverf van Big Bazar aan de beurt. De kleur die ik meestal gebruik is Mahonie rood. Zeker in de winter. Als het Lente wordt ga ik meestal voor een wat lichtere tint.  Lees je mee met mijn bevindingen van dit budgetproduct?

Cameleo Haarverf Big Bazar

Als ik de verpakking openmaak ben ik verrast over het aantal producten in de haarverfkit. Alles zit er netjes bij zelfs een extra zakje met verzorgingsolie. Ik meng de ontwikkelemulsie en de verf in het flesje en schud 1 minuut even goed met het flesje. Het goedje ziet gelijk knalrood. Oei als dat maar goed gaat. Ik breng de haarverf aan op mijn uitgroei met een verfkwast. Zo werk ik mijn hele haar af totdat het flesje leeg is. Ik wikkel aluminiumfolie om mijn haar en laat het twintig minuten intrekken. Dit doe ik om de kleur nog intenser te laten worden. Als de twintig minuten voorbij zijn kam ik de verf door mijn haar en laat het alsnog tien minuten intrekken.

Lees ook: Haarverf van Action? Ik test het voor je uit!

Tijd om uit te spoelen

Er komt tijdens het uitspoelen een hoop rode verf uit mijn haar. De conditioner die bij de kit zit valt behoorlijk tegen. Er zit geen geur aan en mijn haar wordt er absoluut niet zachter van. Ik gebruik hierna dus nog mijn eigen conditioner van Andrelon.

Ik verwacht een redelijk rode kleur in mijn haar maar na het föhnen valt het echt mee. Er zit een rode gloed doorheen wat ik wel mooi vind maar niet te opvallend.

Ik vind het voor de prijs van €2,49 een prima product. Handig als je even snel je uitgroei moet bijwerken bijvoorbeeld. Ik zou het niet gebruiken voor mijn hele haar. Ik vind de verzorging erna ronduit slecht en je kunt de conditioner beter niet gebruiken.

Verf jij ook zelf je haar en welk merk gebruik jij? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

Ps. Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?1 thought on “REVIEW | Cameleo haarverf Big Bazar (Budget)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.