Review: Dove Purely Pampering Douche crème Jasmijn en Kokos

Ik denk dat iedereen de producten van Dove wel kent. Ik gebruik zo af en toe wel eens een product van dit merk en deze douche crème kreeg ik een tijd geleden voor mijn verjaardag. Ik gebruikte deze crème afgelopen weekend en moet zeggen dat ik erg enthousiast ben. Lees mijn bevindingen in deze review.

Wat zegt Dove zelf over deze douche crème?

Ontspannende geur van kokos melk en jasmijnblaadjes prikkelt je zintuigen.

Voor een voedende en relaxende douche ervaring.

Voor een zachtere, soepelere huid na slechts een keer douchen.

Nutrium Moisture technologie met huideigen voedingstoffen.

Voedt diep in de oppervlaktelagen van de huid.

Reinigt en verzorgt bovendien de vocht barrière van de huid.

Deze douchegel van Dove is hydraterend en mild en helpt je huid zijn natuurlijke vocht vast te houden tijdens het douchen. De unieke NutriumMoisture technologie geeft je een zachtere, soepelere huid, al na een keer douchen, en de milde formule helpt de huid om zijn natuurlijke vocht vast te houden tijdens het douchen.

Ingrediënten

 

Wat vind ik van deze douche crème?

Ik schrijf deze review omdat ik erg enthousiast ben geworden van deze douche crème. Ik gebruik het tijdens het douchen en doe een klein beetje op een puff. Een puff vind ik ideaal in gebruik. Het gaat direct super goed schuimen. De geur vind ik echt goddelijk lekker. Oké lichtelijk overdreven maar ik vind hem echt lekker ruiken. Het is precies de goede balans van kokos en Jasmijn. Ik kan beide echt goed er uit halen. Ik was van te voren een beetje sceptisch omdat de meeste producten met kokos vaak erg overheersen. Dat is bij deze douche crème zeker niet het geval.

Als ik klaar ben met douchen en mij afdroog, voelt mijn huid direct glad aan. Echt wel een verschil met mijn andere douchegel die overigens wel budget is. Mijn huid voelt zacht en zeker gehydrateerd aan. Ook de geur blijft goed hangen na het douchen. Vaak is dat bij de meeste douchecrèmes ook niet het geval. Ik blijf deze douche crème voorlopig wel even gebruiken. Dove heeft ook nog andere varianten van deze lijn. Wat dacht je van een heerlijke geur van pioenroos of Magnolia en Pistache? Ik ben in ieder geval zeer benieuwd geworden naar deze geuren en varianten.

400 ml : €5.79 bij diverse drogisterijen. 

Ken jij deze douche crème al van Dove? Ik lees het graag in de reacties.

xx Patries


2 thoughts on “Review: Dove Purely Pampering Douche crème Jasmijn en Kokos

 1. Avatar

  Vlijtig Liesje Beantwoorden

  Volgens mij heb ik deze wel eens geprobeerd inderdaad. Hij ruikt lekker, en ik koop altijd alles dat belooft dat het mijn huid voedt ; )

  1. Patricia

   Patricia Beantwoorden

   Hihi ja ik eigenlijk ook, en als het dan ook nog eens doet wat het beloofd is het helemaal mooi meegenomen 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.