Beauty

Review: Eliza Jones Dagcrème (Budgettip)

Ik had weer eens zin om eens iets uit te proberen. En natuurlijk is Action dan ook de ideale winkel om nieuwe verzorgingsproducten te vinden. Ik vond een tijd geleden deze dagcreme van Eliza Jones. Ik had nog een dagcrème nodig en wilde ook wel eens de goedkopere variant proberen.

Wat staat er op de verpakking?

Deze hoogwaardige lifting dagcrème van Eliza Jones anticipeert op de veranderende behoeften van de huid. Het helpt tekenen van huidveroudering tegen te gaan zoals lijnen, rimpels, verlies van stevigheid en uitdroging. De huid wordt intensief gehydrateerd, is aantoonbaar steviger, compacter, soepeler en ziet er gerevitaliseerd uit.

Het extract van de zwarte Tahiti parel uit Frans-Polynesië bevat zeer waardevolle mineralen. Idealift is een huid stimulerende peptide, die elastine-synthese stimuleerd en zo het herstel proces van de huid ondersteunt.

Wat zijn de ingrediënten?

 

Wat vind ik van deze budget dagcrème?

Het potje ziet er mooi uit en als je er zo naar kijkt zou je niet zeggen dat het een goedkope dagcrème is. Als ik het potje open draai, is het eerste wat mij opvalt de geur. De geur is echt heel aangenaam. Het is een bloemige geur, wat mij gelijk aan de lente doet denken. Als ik de crème op mijn huid smeer vind ik het in de eerste instantie best vettig aanvoelen. Dat ben ik niet gewend van mijn andere dagcrème. Maar goed, dat is dan ook geen anti rimpel crème.

Ik doe in de tussentijd even mijn haar want ik wil ook make up aanbrengen. Na een paar minuten is de crème goed in mijn huid getrokken en voelt mijn huid echt zacht aan. Mijn huid is glad en het voelt alsof mijn huid echt gevoed wordt. Mijn huid voelt inderdaad soepeler aan. Ik kan mijn make up mooi aanbrengen en dus is het een goede basis. Dat vind ik wel belangrijk. Wat ik wel een nadeel vind is dat de crème vettiger aanvoelt dat mijn andere dagcrème. Maar ik vind het geen reden om de crème niet te gebruiken want de huid voelt zeker gehydrateerd. Ik moet alleen even wat langer wachten, om mijn make up aan te brengen.

Conclusie

Voor de prijs vind ik dit een hele fijne dagcrème. De geur vind ik heerlijk en de huid voelt gevoed en gehydrateerd. Een klein nadeel vind ik dat de crème redelijk vettig is en je dus wat langer moet wachten tot je de make up kunt aanbrengen.

Prijs: €3.98, 50ml. (Action)

Gebruik jij ook wel eens een goedkopere dagcrème of ga je toch voor de duurdere variant?

Ik ben benieuwd, laat het weten in de reacties.

XX Patries

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

10 Reacties

 1. […] zijn uitgepakt, breng ik Sara lekker naar bedje. Tijd om aan mijn blog te werken. Ik zet een review online van een budget dagcrème van de Action. Als ik  klaar ben met bloggen ruim ik nog wat op in […]

 2. […] potje budget dagcrème was al weer aan vervanging toe. Ik was aan het rond snuffelen bij Etos en besloot gelijk maar even […]

 3. Avatar
  Astrid says:

  Ik gebruik Eliza Jones lifting Day crème. Hij bevalt mij heel erg goed. Trekt snel in de huid en die blijft heel soepel. Nu was ik op vakantie in Spanje en daar begon het mij op te vallen dat mijn hele huid lekker bruin begon te worden behalve mijn gezicht en hals. Precies dat gedeelte wat ik dagelijks met de dagcrème insmeerde. Na 1 dag niet de dagcrème gebruikt te hebben was mijn gezicht en hals ook verkleurd. Voor mij het bewijs dat het een hele goede zon bescherming heeft. En nog een voordeel is als je de crème op een warme dag gebruikt wordt je gezicht niet zweterig. Ik blijf deze crème gebruiken.

  1. Patricia

   Wat goed om te weten. Ik vind het ook een fijne crème. En blijf hem ook zeker gebruiken. En natuurlijk een hele fijne prijs. De gentle facial cleaner gebruik ik ook en is ook erg fijn van dit merk.
   Patricia onlangs geplaatst…Zomaar wat levensvragen in ‘De levensvragen Tag’My Profile

  2. Avatar

   Heb 2 dagen terug de dagcreme, oogcreme en nachtcreme gekocht bij de Action.
   Super produkt! voor mensen met een droge huid is dit een aanrader. En nog voor weinig geld ook.
   Dus vanaf nu, weg met de dure cremes.

 4. Avatar
  Rachel says:

  Ik ben bij toeval die facial cleaner gaan gebruiken en die is echt zooo fijn. Beter dan andere (dure) merken die ik tot nu toe heb gebruikt. Hij haalt echt alles weg. Zelfs wanneer je geen make up hebt gebruikt is het watje in de avond goed vuil. Mijn huid word zacht en er word veel minder talg opgeslagen (die kleine bultjes worden) ik ben echt enthousiast. Vandaar dat ik ging googelen over dit merk en xo kwam ik hier terecht😊… Ik ga een voorraad inslaan👌🏽

 5. Avatar
  Alissa says:

  Vandaag de facial cleaner en de serum gehaald. Ben zeer enthousiast over de cleaner. Het serum zonet op het gezicht gedaan en voelde tintelingen die na een paar minuten over waren. Dit is gebruikelijk bij serums met een klein % glycol. Ben benieuwd wat het effect is op termijn.

 6. Avatar

  Heb beiden gebruikt
  Maar van de serum ben ik niet zo blij mee
  Of verkeert gebruik er van
  Het trekt
  In het gezicht
  Nu probeer ik het samen met de dagcrem liftingdaycrem
  Of is er nog een andere methode

  Dat ik er blij van wordt

 7. […] Eliza Jones Dagcrème budgettip   […]

 8. […] best gelezen artikel is de review van Eliza Jones Dagcrème van Action. Dit artikel scoort elke maand nog steeds heel goed. In de maand Oktober is dit artikel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.