Review: Etos Skin oil

Iedereen kent ondertussen wel de bekende ‘Bio oil’ . De wonderolie die pigmentvlekjes en straie verminderd. Er zijn al vele reviews geschreven over dit kleine flesje. Laat ik nu net een ander olietje voor jullie hebben getest. ‘Etos Skin oil’. De goedkopere tegenhanger van Bio oil.

Deze olie vind je in de schappen naast de Bio oil. Ik was benieuwd en nam een flesje mee. Qua prijs hoef je het niet te laten want dit flesje kost maar €6,99. Lees je mee wat ik van dit product vind?

Etos Skin Oil, wat staat er op de verpakking?

 • Helpt bij het verminderen van bestaande striae en het ontstaan van nieuwe striae

 • Voor alle huidtype

 • Maakt de huid zacht en soepel

 • Wordt snel door de huid opgenomen

 • Vermindert pigmentvlekken

 • Helpt de vochtbalans te herstellen

 • Bavat vitamine E, lavendel, calendula, kamille en rozemarijnolie

 • Bevat het actieve ingrediënt PCL Liquid

 • Dermatologisch getest

Ingrediënten

 

Wat vind ik van Etos Skin Oil?

Ik heb het flesje ongeveer een maand geleden aangeschaft. Om bepaalde punten te kunnen testen heeft het voor het resultaat uiteraard wat langer nodig. Ik smeer de olie na het douchen een maand lang trouw op mijn bovenbenen en voeten. Op mijn bovenbenen heb ik een klein litteken en lichte striae, en mijn voeten zijn eigenlijk altijd droog. Die kunnen wel wat olie gebruiken. Zeker in het slippertjes seizoen.

De geur van de olie is heel aangenaam. Een subtiele geur van lavendel en rozemarijn. Het geeft een heerlijk ontspannen gevoel alsof je je even in een welness waant. Ik hou van dit soort geuren. De skin Oil trekt snel in de huid. Een zeer positief punt, geen plakkerige kleding.

Is mijn striae en litteken minder zichtbaar na een maand?

Ik heb het product een maand lang gesmeerd, maar de striae en mijn kleine litteken op mijn bovenbeen is niet vermindert. Wel is mijn huid aanzienlijk zachter en soepeler.  Zeker wel een positief punt. Ook mijn voeten zijn niet meer droog en zijn summerproof voor in mijn slippertjes. Ik concludeer hieruit dat het niet doet wat op de verpakking staat. Toch maar voor de duurdere variant Bio Oil gaan? Wel is het een hele fijne olie die de huid echt een boost geeft. Mijn huid is zachter, soepeler en minder droog.

Ik ben niet zo’n blogger die foto’s gaat nemen van lichaamsdelen en zo, dus jullie moeten mij maar op mijn woord geloven😉!!

Ken jij deze goedkopere variant Etos Skin Oil al? En wat vind je ervan? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,

Patricia

 


5 thoughts on “Review: Etos Skin oil

 1. Avatar

  Rory Beantwoorden

  Ik ken de variant van Etos niet en eerlijk gezegd ben ik blij met Bio-Oil die ik nu regelmatig gebruik. Door een ontsteking van mijn (gezichts)huid durf ik even zeer weinig op mijn huid te smeren, maar eigenlijk heb ik juist last van pigmentvlekken. Ik ga meestal voor zekerheid en daarom ben ik ook altijd Clinique blijven gebruiken. Doordat ik even wat minder te besteden heb ben ik een aantal maanden voor budget merken gegaan, maar na de ontsteking ben ik daar mee gestopt.

  1. Patricia

   Patricia Beantwoorden

   Wat fijn dat de Bio Oil goed bij je werkt. Ik was benieuwd naar deze versie maar ik denk dat ik het voor pigmentvlekken en striae toch de duurdere variant moet aanschaffen. 😉

 2. Avatar

  Nicole Orriëns Beantwoorden

  Ik heb een vochtarme huid, dus zou dit dan ook iets voor mij zijn?

  Fijne review trouwens!

  1. Patricia

   Patricia Beantwoorden

   Ik kan je het dan zeker aanraden. Het is voor de rest een hele fijne olie. Dank je voor het compliment😊

  2. Avatar

   Josefine Beantwoorden

   Mijn huid is zodroog
   Vochtarm wegens de vele zon 2 x inhet jaar
   Houdt het goed met dure Olies en crèmes
   Maar echt helpen doet het niet
   De leeftijd spreek ook mee natuurlijk
   Daarom mijn fruit en water
   Maar toch
   Heeft iemand nog een goed idee
   Zit niet in de zon zonder hoed
   Mijn lichaam is donker en het gezicht beige
   Zal ik het maar nomen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.