Beauty

Review | Oogschaduwpalette Ironic, Iconic Action

Het is lang geleden dat ik echt eens heb uitgepakt met make-up. Ik wil daar wat verandering in brengen en meer gaan experimenteren met oogschaduw, highlighter en niet te vergeten mijn wenkbrauwen. Ik ga je dan ook meenemen in dit beauty avontuur en mijn bevindingen delen.

Om te beginnen heb ik een goedkoop oogschaduwpalette bjij Action aangeschaft. Gewoon om eens te proberen een ooglook te maken. Nou ik kan je bij voorkeur al zeggen dat het niet gemakkelijk ging. Ligt het aan de kleuren of aan de oogschaduw of misschien gewoon aan mij haha. Dat kan natuurlijk ook.

Ik ben echt een standaard make-upper. Mijn routine kun je hier lezen. De kleuren van het palette spraken mij wel aan omdat ze vrij natuurlijk van kleur zijn. Ik heb een kantoorbaan en wil natuurlijk niet te opvallende make-up dragen tijdens kantooruren.

De meest linker kleur en de derde en vierde van links zijn toch wel mijn favorieten op het eerste oog. De meest rechter kleuren vind ik vrij opvallend maar ik denk bij een wat bruinere huid heel mooi. Ik ben echt heel wit in de winter (lees: geef licht) en dus zijn deze kleuren voor mij iets minder geschikt. Denk ik. Ik laat je de swatches zien.

De kleuren zijn mooi maar zoals ik al zei, de kleuren rechts zal ik toch wat minder snel gebruiken. Misschien als ik op stap ga en ik iets beter kan omgaan met een juiste ooglook creëren😉.  De linker kleurtjes ga ik zeker vaker gebruiken voor een doordeweekse look naar werk. De pigmenten in de lichte kleuren vind ik erg mooi.

Conclusie

Het palette is prima voor een beginner zoals ik maar om echt mooie ooglooks te maken heb je denk ik wel wat betere kwaliteit nodig. De ooglook zelf was zo niet kwalitatief goed dat ik een foto dan ook niet nodig vind van mijn make-up kunsten. Ik moet nog even oefenen🙈.

Gebruik jij wel eens oogschaduw? Welke kleuren zijn favoriet?

Liefs,

Patricia

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.