Win

Een hoesje van Telefoonhoesjestore.nl | Review + Winactie!!! (Gesloten)

Mijn telefoon gebruik ik voor een hoop dingen. Bellen doe ik er eigenlijk nog het minste mee ;-). Ik doe een hoop werk op mijn telefoon zoals mail beantwoorden, blogjes tikken, surfen op internet, afbeeldingen zoeken, dat soort dingen. Ik zit wel liever achter mijn laptop, maar soms is het gewoon handiger als zaken meteen worden afgehandeld.

Omdat ik mijn telefoon zoveel gebruik vind ik het belangrijk dat er een mooi en kwalitatief hoesje omheen zit. Ik gebruikte altijd hoesjes van de Action maar eigenlijk voldeden die niet naar mijn zin. Ze waren snel kapot en er pasten niet genoeg pasjes in. Telefoonhoesjestore.nl benaderde mij en ik mocht een hoesje uitzoeken. Ze hebben een ruim assortiment aan telefoonhoesjes. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinst?

Eisenpakket en keuze

Ik heb een paar eisen waar een telefoon hoesje aan moet voldoen. Het moet een booktype hoesje zijn, dus de voor en achterkant moet bedekt zijn zodat de telefoon goed beschermd is. Ook moet ik er genoeg pasjes in kwijt kunnen. En dan niet een klein vakje, maar het liefste meerdere vakjes voor meerdere pasjes. Ik keek rustig rond op de webshop en het is een fijne website. Je kunt het merk van je telefoon aanklikken en alle telefoonhoesjes worden naar boven gefilterd die passen bij jouw merk telefoon. Ze hebben onder andere een mooi iPhone 8 hoesje, en Samsung Galaxy S 9 hoesje. Ik was op zoek naar een hoesje voor mijn Samsung galaxy S6. Ik koos uiteindelijk voor het volgende hoesje.

Bruin  2 in 1 Detachable luxe booktype hoesje

Dit hoesje is gemaakt van kunstleer. Het is eerste wat mij opvalt is dat het hoesje heel stevig is en dus een goede bescherming geeft voor mijn telefoon. Wat ik ook heel fijn vind is dat er genoeg vakjes zijn voor mijn pasjes. Eigenlijk is het een telefoonhoesje en portemonnee in een. En dat was waar ik naar op zoek was. Het gebruik van het hoesje vind ik ook heel fijn. Je kunt namelijk je telefoon eruit nemen en dan zit je telefoon nog in een extra beschermhoesjes. Deze zit weer vast met een magneetsluiting aan de portemonnee. Dit vind ik persoonlijk heel handig want het is niet echt fijn om met het volledige telefoonhoesje aan je oor te bellen.

Wat ik ook een pluspunt vind,  is dat er nog een koordje aan vast zit. Ik heb mijn telefoon toch vaak los in mijn hand en dan is een koordje om je pols een goede bescherming tegen vallen en tegen verlies. Verder heeft het telefoonhoesje een luxe uitstraling en is het mooi afgewerkt.

Ik ben erg tevreden over dit telefoonhoesje en kan er voorlopig weer mee vooruit. Mocht ik een nieuwe telefoon krijgen, bij voorkeur een Samsung Galaxy S8 Plus, dan heb ik in ieder geval ruim genoeg keuze uit telefoonhoesjes.

Give Away!!!

Wat natuurlijk super leuk is, ik mag twintig euro aan shoptegoed weggeven. Dus heeft jou telefoon een nieuwe uitstraling nodig, of valt jou oude telefoonhoesje bijna uit elkaar? Doe dan mee met deze toffe winactie en je kunt je hart ophalen in deze uitgebreide webshop!!

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat in de comments weten onder dit blog dat je meedoet met de winactie, gebruik een geldig emailadres.
 • Like Mommy stories op Facebook
 • Deel de winactie op Facebook

Voor meer kans

 • Tag een vriend of vriendin!

De actie loopt tot 19 Januari en op 20 Januari maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. Houdt deze dus goed in de gaten.

Succes allemaal!!!

# Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl en bevat een opgestuurd product.

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

11 Reacties

 1. Avatar

  Leuk, ik doe mee. Mijn hoesje ziet er niet meer uit haha 😔

 2. Avatar
  Maaike J. Didérique says:

  Ja! Een nieuw hoesje, dat heb ik niet nodig maar mijn telefoon wel 😉

 3. Avatar
  Marian B says:

  Mijn hoesje is echt aan vervanging toe. Ook heb ik niet de nieuwste telefoon, maar ik zie dat ze ook van mijn model nog hoesjes hebben, dus ik doe zeker mee!

 4. Avatar
  Chantal Obbink says:

  Leuk ik doe graag mee👍 Geliked, gedeeld en getagt👍

 5. Avatar

  Ik zou graag een nieuw hoesje voor mijn iPhone winnen.

 6. Avatar
  Grete Karina says:

  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!
  Met een nieuw hoesje zou ik echt dolblij zijn. ❤️

 7. Avatar
  Mirjam says:

  Dat zou handig zijn, zo’n mooi en handig hoesje! Die vakjes voor pasje vind ik echt een een goed idee.

 8. Avatar
  Janet says:

  Ik doe graag mee. Ik kan straks eindelijk mijn hele oude samsung vervangen, dus dan gelijk een nieuw hoesje erbij.

 9. Avatar
  Anita H. says:

  Ik doe ook mee.

 10. Avatar
  Marian Zw says:

  Ik doe heel graag mee, mijn hoesje begint al weer overal te rafelen. Tijd voor een nieuwe!

 11. Avatar
  Patricia de crom says:

  Met twee kleine kids is een hoesje van harte welkom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.