Review + WIN | De Quarks Omnibus | Denksport voor kids….

Lars zit op dit moment nog in groep twee en is dus druk bezig met de voorbereiding van groep drie. Dit gaat in de vorm van werkboekjes. Letters schrijven en cijfers leren herkennen, hij is er op dit moment druk mee bezig. Natuurlijk is hij supertrots als hij een letter of cijfer goed kan schrijven en een goede motivatie is natuurlijk ook heel belangrijk. 

Toen ik werd benaderd door Denksport dacht ik meteen dit is iets voor Lars. ‘De Quarks Omnibus’. Een puzzelboek voor kinderen waar je spelenderwijs leert met taal en getallen. Lars is normaal nooit zo van het puzzelen maar opdrachtjes doen in een boek vindt hij wel weer heel leuk.

Ken jij ze al?

De Quarks van Denksport Junior zijn een groep opmerkelijke wezentjes. Hoofdpersoon Max met vriendjes  Harry, Bob, Lola en Orbit beleven volop avonturen. Met de Quarks-uitgaven kunnen kinderen van 6-10 jaar op deze ongedwongen en speelse manier taalvaardigheid, woordenschat, rekenen en logisch denken leren. Op een speelse manier komen woorden en getallen steeds terug, de kracht van herhaling. Kinderen kunnen hiermee zowel thuis als op school aan de slag.

Aan de slag

Ik ging met Lars aan de slag en hij was gelijk oprecht geïnteresseerd. Dit komt ook door die grappige Quarkswezentjes. Dat is natuurlijk reuze aantrekkelijk bij kinderen. Goed bedacht van Denksport. Wat mij opvalt is dat er een hoop verschillende puzzels/opdrachtjes instaan. Van woordzoeker tot rijmopdrachtjes en van lijnpuzzel tot legpuzzel. Erg variërend en dat maakt het natuurlijk nog leuker voor een kind.

 

Quarks Galaxy app

Wil je nog meer in de wereld duiken van de Quarks, dan moet je zeker even de Quarks Galaxy app downloaden. Dit is een toffe app met nog meer leerzame spelletjes voor jouw kind. Met ieder spel verdien je sterren en wanneer je ook nog alle puzzelstukjes op de planeten verzamelt krijg je een mooie beloning. Net zoals de puzzels en spelletjes in de Quarks boekjes zijn de spelletjes in de Quarks Galaxy app gericht op plezier maken, avonturen beleven, jezelf ontwikkelen en iets nieuw leren. Een paar zeer positieve punten van de app:

 • De app is gratis te downloaden
 • Een veilige speelomgeving
 • Offline modus, zodat je ook zonder internet kunt blijven spelen.
 • Leerzaam

Natuurlijk was Lars hier meteen heel enthousiast over. Je kunt er niet meer omheen, kinderen groeien hier nu eenmaal mee op. Het is een vrolijke app met echt leuke spelletjes. Lars was er niet meer van weg te slaan. Het spel met de obstakels was toch wel favoriet bij hem. Een leuk spel waarbij je goed moet kijken en doordenken.

Win win win!!!!

Is jouw kindje ook een puzzelfanaat, doe dan zeker mee met deze winactie! Ik mag namelijk een setje van deze toffe boeken weggeven. De set bestaat uit het Quarks puzzelboek en een tof kleurboek en een handig rugtasje van Denksport. Beide boeken zijn geschikt voor de leeftijd van 6-8 jaar. Ook super leuk voor de aankomende vakantie!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat hieronder weten dat je meedoet.(Gebruik een geldig emailadres)
 • Volg Mommystories op Instagram
 • Deel de actie op Facebook.

Winnaar

En de winnaar is:

KOOL FAMILY

Van harte gefeliciteerd. Ik neem contact met je op via de mail. Iedereen bedankt voor het meedoen. Niet getreurd er komt binnenkort weer een toffe actie online😊!!!

Liefs,

Patricia❤

 

 

Comments

 1. Marian Zw says:

  Ik doe heel graag mee, leuk voor in de zomervakantie

 2. Marian B says:

  Dit zal mijn zoontje leuk vinden, kan hij in de vakantie net als mama puzzelen!

 3. sabrina zijlstra says:

  wow dat zou toch helemaal leuk zijn voor mijn jongste dochter. zo leergierig als het maar wezen kan. Heb ook meteen de app op mijn telefoon gezet 🙂

 4. Kool Family says:

  Ik doe heel graag mee!
  Volg je nu op Instagram als kool Family en heb op Facebook de actie gedeeld als Kris De Smet

 5. Gerlindeij says:

  Leuk ik doe graag mee

 6. Lifri says:

  Ik doe heel graag mee!! Mijn dochter puzzelt graag en worstelt een beetje met hetzelfde als Lars… zou leuk zijn om zo te oefenen

 7. Cindy says:

  Ik doe graag mee aan deze leuke actie!

 8. Saskia van der Heijden says:

  Ohhh wat herkenbaar!! Mijn dochter gaat ook naar groep 3, bedankt voor je leuke recensie! Ideaal voor de zomervakantie;)
  Ik maak graag kans.
  Zonnige groetjes van Saskia

 9. elisabeth maria martina says:

  vind mijn kleindochter vast heel erg leuk

 10. A. says:

  Geen Facebook etc. Maar liken wel 👍🏻🎁😉🎉🙆

 11. Sharon de Ridder says:

  Wat een leuke recensie! Deze boekjes lijken me erg leuk voor mijn meiden; we doen dus graag mee!

 12. Manon Laurier says:

  Ik doe graag mee. Een leuke prijs voor de zomervakantie!

 13. Lottie says:

  lijkt mij een erg leuk boek voor mijn oppaskindjes!

 14. Ik doe graag mee voor mijn zoon Joey 🙂

  1. En ik like jullie ook via facebook en instagram

 15. melissa says:

  Erg leuk! voor beide kids; elise van 7 en jarno van 5. vooral elise mist school nu al en werkt graag in haar boekjes om extra te oefenen; qua leeftijd past het dus perfect.

 16. Sophia Grootjans says:

  Ik maak graag kans op Quarks

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.