Samenwerken

Disclaimer

Op de website Mommy Stories worden artikelen met zorg en aandacht door mij persoonlijk geschreven. Ik kan niet garanderen dat de artikelen altijd up to date zijn. Uiteraard is dit wel mijn streven. Het kan zijn dat je op Mommy Stories gesponsorde blogposts voorbij ziet komen. Als dit het geval is, zal ik altijd aangeven dat het om een gesponsorde post gaat. Dit zet ik onderaan het artikel. Hierdoor kan Mommy Stories blijven bestaan. Ook maakt Mommy Stories gebruik van affiliate links. Dit betekent dat ik een klein percentage krijg als je via de affiliate link een aankoop doet op de desbetreffende website. Dit heeft geen invloed op jouw aankoop.

Mommy Stories maakt gebruik van eigen tekst en beeldmateriaal. Gebruik het tekst en beeldmateriaal niet zonder mijn toestemming. Is het beeldmateriaal niet van mijzelf, dan zet ik onderaan het artikel de bron van de afbeelding.

Op Mommy Stories worden soms gastartikelen geschreven. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking in de vorm van een gastartikel? Je kun mij mailen op: info@mommystories.nl. Ik sta altijd open voor nieuwe, creatieve ideeën.

Mediakit Mommy Stories

Mommy Stories is mijn persoonlijk mama/lifestyleblog. Ik schrijf artikelen over diverse onderwerpen. Vooral onderwerpen die mij het meest aanspreken. Dit kan heel persoonlijk zijn over mijn leven met heftige PMS, maar ook beauty, fashion en food inspireren mij enorm. Ook zul je af en toe artikelen tegen komen in de vorm van een review, winactie, advertorial of gesponsorde post, mits het passend is bij mijn blog en doelgroep.

Doelgroep

De doelgroep op Mommy Stories zijn voornamelijk vrouwen en een klein groepje mannen tussen de 22 en 45 jaar uit Nederland en België.

Statistieken en Social Media

  • Website: ca. 2000 unieke bezoekers per maand
  • Facebook: 699 likes
  • Instagram: 878 volgers
  • Twitter: 141 volgers

DA/PA

De DA en PA van Mommy Stories zijn respectievelijk 20 en 33.

Algemene informatie

Ik ben een mama van twee kinderen, mijn zoon Lars van zeven en mijn dochter Sara van vijf. Op dit mamablog schrijf ik veel over mijn kinderen, opvoeding en ouderschap in het algemeen. Ook liggen mijn passies op het gebied van beauty, lifestyle, gezonde voeding en zo ontspannen mogelijk als mama van twee door het leven gaan.

Voorbeelden samenwerkingen met Mommy Stories

Mogelijkheden

Barterdeal

Bij een barterdeal vind betaling plaats in de vorm van een toegestuurd product. Uiteraard moet dit product passend zijn op mijn blog. Ik test het product uitgebreid en schrijf hier een review over. Dit kan ook goed in combinatie met een winactie. Ik maak productfoto’s en plaats deze bij het artikel. Ik zal altijd mijn eerlijke en oprechte mening geven over het product. Mocht dit niet positief zijn dan zal ik eerst altijd contact opnemen met het bedrijf en overleggen over evt plaatsen van het artikel.

Tarieven

Voor tarieven kunt u contact met mij opnemen via mail info@mommystories.nl of via het contactformulier. Ik vertel u er graag meer over.

Bij het delen van het artikel op Facebook wordt gebruik gemaakt van verschillende Facebookgroepen.

Ik wil graag eerlijk en oprecht zijn tegenover mijn lezers. Ik zal ten alle tijden aangeven dat het om een samenwerking gaat. Samenwerkingen kun je herkennen aan * voor de titel.

Heb je interesse in een samenwerking, laat het mij dan weten via het contactformulier of mail naar : info@mommystories.nl Ik probeer altijd zo spoedig mogelijk mail te beantwoorden.