Sneak Preview | Achter de schermen wordt druk gewerkt…

Zo is het maar net, achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. Van het kiezen van de juiste software tot het inrichten van mijn webshop. Ik ben er maar druk mee op dit moment. Zelfs zo druk dat ik even door de bomen het bos niet meer zag. Ik vind dit zo leuk en ben zo enthousiast, dat ik het er liefste de hele dag mee bezig ben. Nu komt het de laatste tijd ook best vaak voor dat ik ‘s avonds laat nog met mijn laptop op schoot (anders is het zo ongezellig voor manlief) wat werk aan mijn webshop. Ik wil gewoon draaien met die handel.

Ik heb gekozen voor software bij ‘The shopbuilders’. Tot nu toe ben ik heel tevreden over de communicatie met deze webwinkelaanbieder. Het pakket wat ik gekozen heb is niet heel hoog in de kosten en zeker voor een beginnende webwinkel ben ik daar erg blij mee. Ik ben dus erg druk met het uitzoeken hoe het allemaal werkt. En dat is best nog wel even een klus. Ik had gehoopt dat mijn webshop nu al online had gestaan, maar helaas waren er ook een paar dingen waar ik niet helemaal uitkwam. En dan gaat er wat meer tijd overheen. Ik kan hier heel erg van balen maar ik heb het maar geaccepteerd. Ik moet natuurlijk wel helemaal tevreden zijn over het uiterlijk en de inrichting.

Sneak Peak

Ik wil je toch alvast een kijkje achter de schermen geven. Waar ben ik nu zo druk mee en welke items komen er in mijn winkel?

 

Mijn werkplekje waar het allemaal gebeurd. De productfoto’s van mijn kledingstukken maak ik allemaal zelf. Ik ben nog een beetje zoekende wat de ideale manier is. Productfoto’s van kleding is sowieso niet gemakkelijk. Ik heb nu gekozen om mijn items op te hangen aan deze zwarte haakjes. Ik vind het contrast zwart-wit wel super gaaf en na het bewerken van de foto is het resultaat natuurlijk nog mooier.

Toffe vintage items

En dan nu het leukste onderdeel. Wat voor items vind je terug in mijn winkel. Ik laat je alvast twee items zien waar ik helemaal enthousiast over ben. Dat ben ik natuurlijk over al mijn items anders kwamen ze niet in mijn winkel.

Dit denim giletje voor de girls is toch te leuk? Denim is tijdloos en dit stoere denim item is dat zeker. Super leuk te combineren op een rokje met een legging, romper eronder en klaar. Of wat dacht je over een jurkje heen, maakt het geheel meteen een stukje stoerder. Dit giletje is verkrijgbaar in maat 92.

Nog een item voor de new born girls wat in de winkel komt is dit uberschattige babyvestje. Een heel fijn vestje voor de koude dagen. Hier kan jouw babygirl de show mee stelen in de box. Dit vestje is verkrijgbaar in maat 62. Deze twee toffe items zijn van H&M. Je zult deze items dus zeker voor een heel klein prijsje kunnen kopen in mijn shop.

In mijn winkel vindt je goedkopere kleding maar ook merkkleding. Vingino, WE, Name it, Mexx, Tumble ‘n dry zijn ook merken die ik ga verkopen. Uiteraard ga ik hier nog in uitbreiden. Voor nu even genoeg met mijn enthousiasme. Ik ga weer snel verder met het inrichten van mijn winkeltje zodat ik je zo snel mogelijk het resultaat kan laten zien.

Ik hoop dat je het leuk vond om even achter de schermen te kijken. En wat vindt je van de items? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

 

 

 

 

Comments

  1. Avatar Roelina says:

    Oeh leuke items, spannend!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.