T-shirt laten bedrukken? Ik koos een tof exemplaar voor dochterlief + WINACTIE (Gesloten)

Op 18 november wordt Sara alweer vier jaar en dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. Wat haar te geven is nog steeds een prangende vraag in mijn hoofd maar dat er een gezellig feestje aankomt is een ding dat zeker is. Bij zo’n gezellig kinderfeestje horen natuurlijk een hoop ballonnen en slingers en natuurlijk mag de taart ook niet ontbreken. Sara kiest dit keer voor een Frozentaart. Omdat vier jaar best een mijlpaal is leek het mij leuk om speciaal voor deze gelegenheid een t-shirt te laten bedrukken. 

Op Mijntshirtmaken.nl kun je diverse shirts laten bedrukken. Niet alleen voor kinderen maar ook voor dames en heren kun je een T-shirt laten personaliseren. Ik koos natuurlijk voor een kleuter t-shirt bedrukken. Hoe tof is het om bijvoorbeeld de held van jouw zoon of dochter terug te zien op zijn of haar shirt. Zo heb je altijd een persoonlijk item zonder dat iemand anders er ook mee rond loopt.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Bij Sara hoef ik daar natuurlijk niet lang over na te denken. Roze is haar meest favoriete kleur. Ik koos een roze exemplaar en het ontwerpen kon beginnen. Eigenlijk is een t-shirt bedrukken heel gemakkelijk. Je kunt afbeeldingen uploaden via je telefoon, camera of zelfs van je social media. Je kunt teksten invoegen en zelfs nog gebruik maken van afbeeldingen en templates van Mijntshirtmaken.nl

Feestelijke ballonnen

Ik wilde natuurlijk een feestelijk t-shirt. Feestelijker dan ballonnen kan bijna niet dus ik besloot op zoek te gaan naar een afbeelding van ballonnen. Op Sara haar verjaardagsuitnodiging had ik ‘Birthdaygirl Alert’ bovenaan gezet. Het leek mij leuk om dit terug te laten komen in het shirt.

Het t-shirt lag drie dagen na het ontwerpen al in de brievenbus. Toen ik het t-shirt aan Sara liet zien was ze helemaal door dolle heen. Ik heb haar natuurlijk wel uitgelegd dat ze het shirt nu even aan mocht voor de foto, en dat we het daarna nog even netjes in de kast leggen voor de echte grote dag. Daar was ze het gelukkig dan ook wel mee eens.

Win Win Win!!!

Ja mijn dochter wordt bijna vier en dat is natuurlijk super feestelijk. Om in die feeststemming te blijven heb ik als klap op de vuurpijl nog een toffe winactie!

Want jij wil vast ook wel graag zo’n persoonlijk t-shirt laten bedrukken. Je kunt een zelf ontworpen exemplaar winnen hier vandaag op Mommy Stories! Super tof toch? Misschien heb je binnenkort zelf wel een verjaardag van je zoontje of dochter of geef je het t-shirt cadeau, altijd origineel en persoonlijk!

Wat moet je hier voor doen?

 • Laat in een reactie onder deze blog weten dan je meedoet met de actie. Gebruik een geldig emailadres.
 • Volg Mommy Stories op Instagram
 • Deel de winactie op Facebook

Voor extra kans

 • Tag een vriend of vriendin die ook wel zo’n tof shirt wil laten bedrukken.

De winactie loopt tot Donderdag 8 november. Op Vrijdag 9 november maak ik de winnaar bekend op mijn blog en op Instagram Stories. Houdt deze dan dus goed in de gaten. Veel succes allemaal!

Winnaar

De winnaar is bekend, van harte gefeliciteerd Anita te Gussinklo. Ik stuur je even een mail en heel veel plezier met het gepersonaliseerde t-shirt!

Wat vind je van het t-shirt van mijn dochter? Laat het weten in de comments, ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Liefs,

Patricia

#Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Mijntshirtmaken.nl

Comments

 1. Superleuk shirt geworden! Leuk hè al die voorbereidingen naar de verjaardagen toe. Ik ben nu ook een thema aan het bedenken voor mijn dochter.

  1. Patricia Patricia says:

   Dank je wel😃. Ja altijd heel leuk! Dit jaar Frozen thema en roze is altijd goed. Succes met het bedenken van jouw dochters thema!

 2. Avatar Linda says:

  Hoi hoi,

  Wat is hij leuk geworden. Heel persoonlijk zo! En ook heel leuk dat je de tekst van de uitnodiging hebt laten terug komen op het shirt.
  Ik ben dol op shirts met een leuke tekst of afbeelding. Voor mezelf, maar ook voor mn kids.
  Mocht ik deze actie winnen dan zou ik een geinig shirt voor mijn dochtertje van twee maken voor de kerst. Een keer geen standaard kerstoutfit, maar een grappig shirt.

 3. Avatar Marian B says:

  Wat een leuk shirt! Zou leuk zijn geweest voor mijn dochter maar deze winactie komt voor haar verjaardag net te laat helaas. Daarom doe ik alvast mee voor mijn zoontjes verjaardag. Hebben we ook even de tijd om samen met hem te bedenken wat er op moet komen te staan.
  Een leuk shirt voor kerst kan natuurlijk ook bedenk ik met net. Komt vast goed 😉

 4. Avatar Anita te Gussinklo says:

  Super leuk, je dochtertje straalt helemaal.
  Ik doe graag mee en heb de actie gedeeld op Facebook. Ook op Instagram volg ik je.

 5. Avatar Chiana says:

  Hey, that’s a clever way of thkining about it.

 6. Avatar Sanne says:

  Het is echt een leuk tshirt geworden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.