TAG: Ik ben zo’n mama die…..

TAG: Ik ben zo’n mama die…..

Op La vie de Mama zag ik een leuke tag voorbij komen. Oorspronkelijk komt deze tag bij Marjo vandaan. Vooral een heel erg eerlijke tag.  Het moederschap is mooi, maar soms zijn er ook momentjes en fases die ik liever even oversla. Het is natuurlijk niet allemaal rozengeur en Maneschijn. Ik vertel je vandaag mijn eerlijke ‘Ik ben zo’n mama die….’ momentjes!! Lees je mee?

Ik ben zo’n mama die…..

 • Het heerlijk vind als de kinderen op school en opvang zijn en ook niet kan wachten tot Sara over een jaar naar school gaat. 
 • Die best wel ongeduldig is.
 • ‘S ochtends het tandenpoetsen wel eens overslaat ivm tijdsgebrek.
 • Niet tegen gillende kinderen kan, nee ook niet die van mezelf.
 • Soms denkt pfff gaan we weer met dat bedritueel. 
 • Leuker is als ze part-time werkt.
 • Vaak schoon wasgoed uit de wasmand staat te vissen in de vroege ochtend.
 • Mijn kinderen omkoopt met snoep.
 • Soms iets te toegeeflijk is naar mijn kinderen als ze weer eens met ‘poes in boots’ ogen naar me staan te kijken.
 • Altijd het beste wil voor haar kinderen.
 • Heel veel me-time nodig heeft. 
 • Die zich vaak afvraagt of ze het wel goed doet allemaal die opvoeding.
 • Verjaardagspartijtjes organiseren niet leuk vind.
 • Niet kan knutselen
 • Qua schermtijd haar eigen regels niet nakomt omdat ze zo lief zitten te kijken.
 • Slecht is in het huishouden.
 • Koffie nodig heeft om op te starten.
 • Nooit dezelfde sokken bij elkaar kan vinden, van mijn kinderen maar ook niet van ons. Ik koop daarom alleen maar zwarte voor ons. 

  Nou dit waren ze wel 😉! Hoewel het moederschap soms zwaar en niet zo leuk kan zijn, houd ik natuurlijk zielsveel van mijn bloedjes en kan ik ze ook niet langer missen dan een dag. Want dan is het weer veel te stil in huis. Het is niet snel goed haha….

  Wat vind jij het minst leuke aan het moederschap? Ik lees het graag in de comments.

  Liefs,

  Patricia  2 thoughts on “TAG: Ik ben zo’n mama die…..”

  • Haha, ik voelde me altijd zo schuldig maar overal lees ik ongeveer hetzelfde; dat je blij bent als de jongste ook naar school gaat, tandenpoetsen wel eens overslaat… Zo herkenbaar! Ben zo blij dat ik niet de enige ben! Leuke tag, misschien neem ik hem eens over!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.