Team Kappers | Review + GIGA WINACTIE!!!! (Gesloten)

Team Kappers | Review + GIGA WINACTIE!!!! (Gesloten)

Vorige week bracht ik Team Kappers een bezoek. Het wordt weer wat kouder en slechter weer buiten en dan krijg ik altijd de herfstkriebels. Tijd om mijn kapsel eens goed onder handen te nemen. Mijn haartjes mochten wel een tof kleurtje en besloot om een hip model bij de kapper te laten knippen. Ik was al eens eerder bij Team Kappers geweest en was heel positief verrast. Nu deze vlak bij mij om de hoek zit is natuurlijk wel heel snel de keuze gemaakt. Ik ging gezellig samen met mijn dochter, want ze kon ook wel een knipbeurtje gebruiken. De ontvangst is heel hartelijk en er komt meteen een vriendelijke dame naar mij toe.

Zonder Afspraak

Team Kappers werkt zonder afspraak en dat is iets wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ik moet nog even wachten maar dat vind ik niet erg. Mijn jas wordt aangenomen en ik krijg een lekkere kop thee aangeboden met iets lekkers. Er is genoeg leesvoer aanwezig, dus deze mama vermaakt zich wel die twintig minuten. Ook staat er een kist met speelgoed voor mijn dochter. Beter kan niet!!

Sms service

Kun je niet meteen terecht bij Team kappers? Geen probleem, je geeft je telefoonnummer en dan kun je gewoon nog een boodschapje gaan doen tussendoor. Je krijgt dan tien minuten van te voren een sms’je dat je terecht kunt. Ik vind dat ideaal en super handig. Niet je tijd verdoen met wachten, maar gewoon nog even de dingen doen die moeten of lekker ontspannen ergens een bakkie gaan drinken. Team Kappers is ook nog eens zeven dagen in de week open, dus altijd wel tijd om even langs te gaan.

De ‘Before’ foto’s van mijn metamorfose

Kleur kiezen

Als ik aan de beurt ben worden eerst mijn haren gewassen. Ik vind dat altijd zo’n ontspannen momentje. Even ogen dicht en genieten. Sara speelt ondertussen met een ander kindje in de wachtruimte. Ze is druk in de weer en voert het hoogste woord.

Als ik in de stoel plaats neem staat een aardige kapster mij op te wachten. Ik vertel wat ik zo’n beetje wil, want ik had wel het een en ander in mijn hoofd zitten. Er wordt een kleur gekozen waar ik erg blij mee ben. De kleur wordt opgezet en ondertussen wordt mijn peuterdochter geknipt. In de autostoel en met de cape om, is ze onder de indruk van alles wat ze ziet. Check dat koppie van mijn peuter 😉

Model knippen

Qua model wilde ik weer graag een pony en een stukje eraf. De kapster pakte de iPad erbij, en liet mij wat kapsels zien die er op leken. Ze liet een model zien wat het voor mij helemaal was. Een rechte pony en van voor de lengte iets langer dan van achter. Nou ja, je moet het zien. Ook de kapster werd super enthousiast, leuk om te zien. Zo gezegd zo gedaan. Ik werd geknipt en na een half uurtje was mijn toffe kapsel klaar en het resultaat vond ik echt te gek!!! Jullie willen natuurlijk foto’s zien…….

Tadaaaaaaa…….

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe kapsel. De kleur en het model gaan heel goed samen. Ik heb het er zeker wel voor over om mijn haren en pony elke dag te stijlen. Mijn dochter is ook geknipt en bij haar zijn er alleen wat dode puntjes geknipt. Ik wil het haar van mijn peutermeisje natuurlijk zo lang mogelijk houden. Ons bezoek resulteerde nog wel in een paar super leuke foto’s!

Eindconclusie

Ik ben super tevreden over mijn bezoek aan Team Kappers. Ik ga hier zeker mijn vast kappersadresje van maken. Een leuk spontaan team met gezellige meiden en een hele goede service die hun vak kennen. Ook is aan de details gedacht, van de jas aannemen tot speelgoed voor jonge kinderen en een glaasje limonade of een snoepje. Het belangrijkste ontbreekt zeker niet en dat is aandacht voor de klant.

Leuke Acties bij Team Kappers

Leuk om te weten is, dat Team Kappers vaak leuke acties heeft lopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van 3 keer korting. De eerste behandeling €5,- korting, de tweede behandeling €10,- korting en de derde behandeling maar liefst €15,- korting.

3 x korting is alleen per unieke klant. 3 x in te wisselen in dezelfde salon en geldig t/m 31-01-2018. In te wisselen bij Team Kappers Leiderdorp. Niet geldig i.c.m. andere acties.

 

 

GIGA WINACTIE!!!

In samenwerking met Team Kappers mag ik nog iets onwijs gaafs weggeven. Ik mag maar liefst vier behandelingen weggeven!! Ja je leest het goed. Ik mag vier mensen blij maken😊. Hoe tof is dat! 

Wat houden de behandelingen in?

1.Een basiskleur met kleureffect naar keuze.

Wat dacht je van een nieuw gaaf kleurtje. Een heerlijk momentje voor je zelf in je drukke mamaleven.  Of natuurlijk als niet-mama, is een momentje voor jezelf ook niet overbodig. Ik mag deze behandeling twee keer verloten onder mijn lezers.

2.  Een knipbeurt voor mama en kind!! 

Deze behandeling is voor alle mama’s onder ons. Je mag jezelf een toffe coupe aan laten meten, en je kindje wordt tegelijkertijd geknipt.  Superhandig toch? Ook deze behandeling mag ik twee keer weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat in een reactie onder deze blog of in een reactie op mijn Facebookpagina weten dat je meedoet met de winactie. Laat ook weten welke behandeling jij graag wilt winnen.
  • Like de Facebookpagina van Mommy Stories en van Team Kappers
  • Tag een andere ‘Mommy’ of  ‘Mommy to be’ die ook wel zo’n fijne behandeling zou willen winnen!

Delen van de actie is natuurlijk super lief maar niet verplicht! Je kunt meedoen tot Maandag 9 Oktober en Dinsdag 10 Oktober maak ik alle winnaars bekend op mijn Facebook pagina. Heel veel succes!!

Liefs,

Patricia

# De gewonnen behandelingen zijn verkrijgbaar in de Salon Team Kappers Leiderdorp van Diepeningenlaan en in de Salon Team Kappers Den Haag Theresiastraat

#Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking 14 thoughts on “Team Kappers | Review + GIGA WINACTIE!!!! (Gesloten)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.