Theateruitje| Ernst bobbie en de rest| De vakantieshow

Op Vijf April hadden wij een leuk uitje op de planning staan. Het was weer tijd om het theater te bezoeken met Lars. We hadden kaartjes voor de show van Ernst, Bobbie en de rest. Ik denk dat iedereen hier wel mee is opgegroeid. Ten minste ze bestaan ondertussen al meer als twintig jaar. En nog steeds vind ik ze super leuk en grappig voor de kids. En Lars kijkt ook altijd met veel plezier naar de serie op tv.

Op naar het theater

Daar gingen we op naar het theater in Zoetermeer. Het was een gezellige drukte. Bij binnenkomst stond er een stand met allerlei spulletjes van de helden. Er kwamen ook mini Bobbie’s de zaal in lopen. Zo schattig van die kleine mannetjes verkleed als bobbie met een pet en geel jasje en zelfs een bijpassend broekje. Lars wilde ook wel de pet maar een paar minuten later toch ook weer niet. Ik kon merken dat hij het best wel een beetje spannend vond. Hij heeft wel twintig keer gevraagd wanneer nou eindelijk het gordijn omhoog gaat. En toen was het eindelijk zo ver.  Uiteraard werd er hard meegebruld met het bekende liedje van Ernst, Bobbie en de rest.

Waar gaat de show over?

Ernst en Bobbie hebben vakantie maar er gaat meteen van alles mis: Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen…
Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing. Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping maar of dat nou een goed idee is….?

Wat vonden wij van de show?

Lars vond de show helemaal geweldig. Ik heb hem zien lachen en hard zien meezingen. En dat is natuurlijk het belangrijkst. Ook ik vond de show zeer vermakelijk. Ik was tien jaar geleden ook al eens geweest naar een show, en nog steeds doen ze het erg leuk. Het publiek werd zeer leuk betrokken bij de show, en er werd zelfs nog een mama uit het publiek gehaald. Was ik even blij dat ik het niet was haha. Maar al met al was het een hele gezellige woensdagmiddag. Lars was helemaal aan het glunderen na afloop. Dat maakt mij dan ook weer zo vrolijk. Hier nog een kleine impressie van ‘De vakantieshow’.

Ga jij ook wel eens naar het theater met je kind? Ik lees het graag in de reacties.

Liefs,

Patricia

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.