Persoonlijk

Tien dingen die je nog niet van mij wist…

Het leek mij leuk om eens een lijstje te delen over mijzelf. Persoonlijk en met de billen bloot. Vandaag deel ik tien dingen die je nog niet van mij wist. Of als je mij goed kent misschien ook wel.  Ik zag deze tag trouwens voorbij komen op Teddlicious. Lees lekker mee!

10 dingen die je nog niet van mij wist!!!

 1. Ik moet voordat ik ga slapen altijd nog vijf keer naar de wc. Ik kan absoluut niet slapen met het gevoel dat ik nog moet plassen. Pascal wordt wel eens gek van mij, is hij net in slaap gevallen kom ik weer langs omdat ik nog even naar de wc moet. Hij weer wakker. Kun je nagaan hoe het was toen ik zwanger was.
 2. Ik schaam mij eigenlijk heel erg voor mijn handen. Ik heb eczeem op mijn handen al vanaf kinds af aan, en daardoor zijn ze altijd droog en met veel kloofjes. Ik smeer er soms een halve pot vaseline op per dag maar dan nog zijn ze droog. Hierdoor zien mijn handen er lelijk uit en laat ik ze ook niet graag zien. Dus foto’s met mijn handen in beeld zal je niet snel voorbij zien komen.
 3. Ik ben verslaafd aan badderen, ik kan zo elke avond wel een uur lang in bad zitten. Heerlijk, mijn momentje met een goed boek of gewoon helemaal niets.
 4. Dat ik eigenlijk teveel zwarte kleding heb. Elke keer als ik ga shoppen denk ik, nu ga ik meer kleur in mijn garderobe gooien maar ik eindig toch altijd wel weer met een paar zwarte kledingstukken in mijn winkelmandje. Ik weet niet wat dat is. Het kleed mooi af en het staat gewoon wat chiquer. Ik houd wel van een zakelijke outfit.
 5. Ik kan niet opstarten zonder koffie. Als ik Lars naar school heb gebracht kan ik echt uitkijken naar mijn koffiemomentje. Het liefste natuurlijk een latte met veel melkschuim en daarbij wat blogs checken op mijn telefoon. Kan ik om wat voor reden niet mijn koffie drinken, dan kan ik daar redelijk chagrijnig van worden.
 6. Dat ik vroeger een echt avondmens was en nooit voor enen in mijn bed  lag. Nu ben ik een ochtendmens en lig ik om tien uur ‘s avonds al in bed. Heb ik een feestje dat tot na twaalven duurt? Dan ben ik de volgende dag echt gebroken en kun je mij opvegen. En dat vind ik soms zo irritant, weer een bewijs dat je ouder wordt.
 7. Over ouder worden gesproken, weer een dingetje wat je niet van mij weet maar wat mij zelf wel opvalt. Ik krijg al kleine rimpeltjes onder mijn ogen. Ik merk gewoon dat mijn huid wat slapper word. Ik merk het vooral bij het opmaken. Je oogleden en de huid onder je ogen, het is niet allemaal zo mooi glad meer. Ik neem mij voor om elke keer trouw mijn gezicht in te smeren met een vette nachtcrème maar tevergeefs, ik vergeet het ook vaak genoeg.
 8. Ik heb een hekel aan liegen, ik ben altijd eerlijk ook al moet ik daarvoor met mijn billen bloot. Ik kan echt heel slecht tegen liegen en ik kan er niks aan doen, maar ik heb ook vaak door als mensen liegen. Misschien ben ik wel te lief soms, maar liever zo dan andersom. Ik wil ook absoluut meegeven aan mijn kinderen dat liegen iets heel naars is en dat ze dat ook zeker moeten laten.
 9. Ik heel moeilijk, zeg maar niet, kan accepteren dat ik PMS heb. Ik heb hier vroeger nooit last van gehad en dus is het moeilijk voor mij om de klachten te accepteren. Ik weet dat ik het mijzelf hier moeilijker mee maak maar het is een onbewust gevoel. Ik heb het vaak het moeilijkst net na mijn goede week. De andere kant op is dat je de goede dagen wel meer gaat waarderen. Ik kan intenser genieten van de normale dingen. Dat is toch een positief punt.
 10. Ik het stiekem heel eng vind om een eigen bedrijf te gaan starten. Het geeft mij heel veel positieve energie en ik weet dat dit ook echt is wat ik wil maar ik vind het ook wel retespannend. Er spoken zoveel gedachten rond in mijn hoofd en wat dat betreft kan ik dan ook weer best onzeker zijn. Terwijl ik weet dat ik het wel kan.

Heb jij ook nog iets op te biechten? Wat weet ik nog niet over jouw? Ik ben benieuwd, laat het weten in de comments!

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

 1. Avatar

  Leuk, ik maakte ook ooit eens zon lijst… ik herken dat van die koffie zeker! Bij mij moet ie zwart zijn. En die rimpels…. zucht

 2. Avatar

  Ik bijt nagels en ben een stresskip. Wat leuk dat je een eigen bedrijf gaat starten. Wat ga je doen?

  1. Patricia

   Ik ga een webshop starten in kinderkleding. Vintage en nieuw. Leuk dat je het vraagt. Voor tips kan ik zeker bij jouw terecht😙👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.