Toen ik 18 was | throwback naar 2003| TAG

Bron Afbeelding: Pixabay

Ik zag een super leuke Tag voorbij komen bij Merel van Lotus Writings. De tag komt oorspronkelijk van Malou.

Een throwback naar 2003, lees gezellig mee!

In welk jaar was jij 18?

Ik was dus in 2003 18 jaar. Ik kende Pascal net een jaar dus er kwam een hoop op mij af als jong achtien jarig meisje.

Zat je nog op school?  Zo ja, wat deed je?

Nee, in 2002 had ik al mijn middelbare school afgerond. School was niet echt mijn favoriete bezigheid dus toen ik klaar was wist ik ook echt niet wat ik wilde. Ik besloot om te gaan werken, en er in de tussentijd over na te denken.

Werkte je?

Ja dus, ik ging aan het werk bij een restaurant. Ik was een meisje in de bediening. Ik vond het in het begin best spannend, maar het werd steeds leuker. Eerst een paar dagen in de week en daarna voor een fulltime job. Daar heb ik ook Pascal leren kennen.

Had je een relatie?

Je kon het denk niet al echt een relatie noemen. Het was allemaal nog zo pril. Maar dat Pascal en ik elkaar heel erg leuk vonden dat was wel duidelijk.

Wat deed je het liefste in je vrije tijd?

Stappen, naar de kroeg en veel wijntjes drinken. Als de zon op kwam weer eens een keertje naar huis.

Een foto van toen ik 18 was.

Jong, jong en jong!!!!

Wat is je leukste herinnering uit 2003?

Het werken in het restaurant. Het was mijn eerste echte  bijbaan en ik was er goed in. Ik werkte in de bediening en dat was wel mijn ding. Ook het contact met de mensen en daarna natuurlijk het blijven hangen aan de bar zijn leuke en mooie herinneringen. Ik heb daar echt een leuke tijd gehad.

Zijn er dingen die je anders zou doen, als je het over mocht doen?

Ik denk het eigenlijk niet. Mijn leven is gelopen zoals het is gelopen. Daar is een prachtige relatie uit voort gekomen en uiteindelijk twee prachtige kinderen. Dus nee, ik ben heel gelukkig met de manier hoe mijn leven is gelopen.

Als je een dag terug in de tijd zou mogen gaan en weer 18 jaar zou zijn, wat zou je dan doen?

Ik denk dat ik dan misschien nog een vakantie met vriendinnen zou boeken. Een echte stapvakantie. Ik heb dat eigenlijk nooit gedaan, maar ook niet gemist hoor. Maar als ik dan toch iets moet kiezen.

Wat zou je willen zeggen tegen je 18-jarige zelf?

Oeh dat vind ik moeilijk zeg. Denk niet te veel na over de dingen en genieten van het moment. Zeker als je nog zo jong bent. Keuzes moet je maken en als je een keer de verkeerde keuze maakt is dat echt niet erg, je leert ervan en maakt de juiste keuze.

Wat een leuk lijstje met vragen!! Ik tag bij deze Angela, Mirjam en Romy. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden dames!

Wat is jouw dierbaarste herinnering uit 2003? Ik lees het graag in de reacties.

Liefs,

Patricia

 

 

Comments

 1. Mèlanie says:

  Wat een leuke tag. In 2003 ging ik naar de middelbare school, een hele wereld ging er voor mij open. Met zoveel leuke herinneringen die ik eigenlijk niet eens allemaal meer weet haha…

  1. Patricia Patricia says:

   Ja vond ik ook. Weer terug denken aan die tijd brengt weer mooie herinneringen naar boven. Onbezorgd en zo jong haha😊

 2. Malou says:

  Wat tof dat je hem hebt ingevuld 😃

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.