Persoonlijk

Twee maanden bij de sportschool, hoe gaat het nu eigenlijk…..

Twee maanden geleden ben ik begonnen bij de sportschool. Ik heb in het verleden al veel verschillende dingen gedaan maar het was nooit voor lange duur. We gingen dus weer voor een nieuw sportavontuur!

Na mijn mislukte pogingen yoga en hardlopen, zat het mij toch niet lekker dat ik niks deed. Ik voelde mij constant moe en lusteloos na mijn werk. Had geen energie meer, en op de dagen dat ik last had van PMS, kon je mij in een hoekje vegen. Daar moest verandering inkomen voor mezelf. Ik schreef mij in voor een sportschool met veel faciliteiten en ook niet de goedkoopste. Dat was mijn stok achter de deur. Dan zou ik wel gaan, want anders is het immers zonde van het geld.

Het begin was er

Ik ging vol goede moed, en de inschrijving was geregeld. Ik kocht een paar goedkope sportleggings bij de Action en ik begon met fitness.  Na een keer te zijn geweest was ik er eigenlijk al weer klaar mee. Ik had iets anders nodig. Iets met meer pit en meer uitdaging. Ik bekeek het lesrooster en er was genoeg aanbod. Mijn eerste les was een lesje bodypump.  Ook dat had ik al eens gedaan in het verleden.
De eerste les was wennen maar ik vond het meteen leuk. Fijne les, gegeven door een fijne istructrise.  Flinke beat en lekker zweten. Dat was wat ik zocht en ik was blij dat ik het had gevonden. Ik probeerde wat lesjes uit maar kwam toch steeds weer terug bij bodypump of bodycombat. Deze wissel ik af met bodybalance. Een les in yoga stijl maar dan iets vlotter. Dit is een mooie balans voor mij.

Resultaat

Ik sport twee keer in de week en merk echt resultaat. Zowel fysiek als mentaal.  Ik voel mij fitter, energieker en ben ook …ja echt al iets gespierder. Mijn armen en mijn benen, het is net allemaal wat strakker. Toch fijn zo vlak voor de zomer. Het lijkt wel een foute reclame maar het is echt waar. Oké nu hou ik op 😉

Nog doelen

Eigenlijk deed ik het niet om af te vallen maar als je merkt dat je resultaat boekt is dat toch ook wel een motivatie om nog meer resultaat te behalen. Mijn buik mag nog wat strakker en dat is het volgende stapje.

Doe jij ook aan sport en wat doe je? Ik ben benieuwd naar de reacties.  Laat het weten in de comments!

Liefs,

Patricia

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.