Bloggen Shoppen

Unboxing Goodiebag + Review Smartphonehoesjes.nl

Ik werd een tijdje geleden benaderd door smartphonehoesjes.nl.  Ik mocht een toffe goodiebag ontvangen en ook nog iets uitkiezen op de website. Met mijn liefde voor leuke gadgets zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen. In dit artikel laat ik je zien wat er in de goodiebag zit en wat ik van de spulletjes vind. Kijk je gezellig mee?

Goodiebag van Smartphonehoesjes.nl

Toen ik het pakketje openmaakte was ik blij verrast. Er zat een toffe tas in met allerlei leuke goodies die ik goed kan gebruiken voor mijn telefoon. Smartphonehoesjes.nl verkoopt namelijk niet alleen telefoonhoesjes maar ook toffe telefoonaccessoires. Je kunt ook je eigen telefoonhoesje maken door middel van bijvoorbeeld een persoonlijke foto.

1. Fashionchick stickervel

Het eerste wat ik uit de goodiebag haalde was dit leuke stickervel. Je kunt met deze stickers je telefoonhoesje pimpen. Persoonlijk zou ik deze stickers niet zo snel op mijn hoesje plakken maar ze zijn wel tof. Vooral die ‘Girl boss’ sticker vind ik the bomb!!

2. Popsocket

Hier had ik wel vaker van gehoord maar ik betwijfelde of dit ook echt werkte. Ik heb deze popsocket op mijn telefoon geplakt en het is zoveel makkelijker selfies maken. Echt een top uitvinding. Plus dat het mijn saaie telefoon ook nog eens extra opleukt. Want wie wil er nou geen avocado’s op zijn telefoon.

3. USB Autolader

Fijn dat deze ook in de goodiebag zat. Ik heb al vaak meegemaakt dat ik net de deur uit wil gaan en mijn telefoon is bijna leeg. Ja first world problems voor een blogger. Ik vind het dan ook een uitkomst om mijn phone te kunnen opladen in de auto. Erg fijn dat hij twee USB  uitgangen heeft en je kunt deze natuurlijk ook gebruiken voor je ipad. Super handig voor de vakantie volgende week. Nu nog een toffe ipad hoes tegen het vallen in de auto.

4. Happy Plugs

Oordopjes gebruik ik eigenlijk niet echt vaak, maar deze variant vind ik wel erg mooi. Het is een deluxe edition en deze ga ik zeker gebruiken. Ik heb de laatste tijd wel wat vaker muziek in mijn oren tijdens het bloggen of als ik wat langer in de bus of trein zit. Deze komen dan goed van pas. De oordopjes kun je gebruiken op alle telefoons of tablets. En er komt een goed geluid uit.

5. Night Using smartpone flashlight

Toen deze ik deze uit de tas haalde was ik oprecht nieuwsgierig of dit zou werken. Ik heb het lampje getest en het werkt als een dijker. Het is dus een lampje wat je moet bevestigen bovenop je telefoon. Je klikt het lampje aan en je hebt een fel licht. Ideaal voor selfies in de avond of bij wat minder daglicht. Het werkt en ik ben er echt content mee. Er zit een batterij in het lampje die je kunt opladen en je kunt het lampje gebruiken voor back en front camera.

6. #Get it covered Powerbank

Over deze gadget hoef ik weinig te vertellen. Mijn oude powerbank was kapot en dus kwam deze als geroepen. Onderweg je telefoon op kunnen laden is zo fijn. En deze powerbank heeft ook nog eens een toffe look.

7. Pen

Ook zat er nog een toffe pen in de goodiebag. Altijd fijn om onderweg mijn blogideetjes mee op te kunnen schrijven.

8. Fidgetspinner

Deze kennen we allemaal nog wel toch? De fidgetspinner. De rage is wel een beetje over maar dat maakt het zeker niet minder leuk voor mijn zoontje. Hij was er oprecht blij mee en liet meteen al zijn trucjes aan mij zien.

9. Activity Tracker

Hier was mama dan weer oprecht blij mee. Ik wilde al langer wat bewuster met mijn gezondheid en beweging omgaan en dus komt deze goed van pas. Met deze Smart HRM bracelet kun je verschillende dingen monitoren. Je kunt je hartslag bijhouden maar ook stappen tellen. Ik ben toch benieuwd hoeveel stappen ik nou zet op een dag als ik aan het werk ben in het restaurant. Het enige wat ik moest doen is de app downloaden en alles word netjes bijgehouden op je telefoon.

Dit waren de de goodies uit de goodiebag. Ik mocht ook zelf nog iets uitzoeken op de website en ik koos voor het volgende:

Portomonnee/telefoonhoesje van Valenta

Dit tasje/portomonnee zag ik voorbij komen en ik vond het zo’n tof tasje. Ik loop vaak te zeulen met losse portomonee en telefoon. Nu heb ik netjes alles bij elkaar en zit er ook nog eens een handig polsbandje aan vast. Ook de kleur en uitstraling van het tasje vind ik echt heel gaaf. Een tof kleurtje voor bij elke outfit.

Ik ben dus super blij met alle spulletjes die ik als blogger zijnde natuurlijk goed kan gebruiken. Wat vind jij de leukste goodie uit de goodiebag? En gebruik jij deze gadgets ook? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

PS. Volg je mij al op Twitter, Instagram of Facebook?

#Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Avatar

    Wat een leuke goodbag en wat zit er toch veel leuke en nuttige dingen in! Geniet ervan zou ik zeggen! Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.