Update: Eigen bedrijf en wat gaat het concept worden?

Update: Eigen bedrijf en wat gaat het concept worden?

In dit blog vertel ik je hoe het er nu eigenlijk voor staat met het opstarten van mijn eigen bedrijfje. Ook ga ik het hebben over het concept, want je zal onderhand wel reuze benieuwd zijn. Mijn nieuwe werkplek heb je al kunnen bewonderen en in dat artikel liet ik ook al iets doorschemeren. Lees je mee met deze update?

Concept van de webshop

Wat wordt nou eigenlijk het concept van de webshop? Ik heb er echter niet lang over na hoeven denken. Mijn blog gaat het merendeel over het moederschap, (kids) fashion en andere kind gerelateerde onderwerpen. Mijn webshop moest hier een verlengstuk van worden. Ik wil in mijn shop dus kind gerelateerde producten verkopen. Alles wat te maken heeft met mama en kind. Hoodfzakelijk wil ik de nadruk leggen op Vintage kinderkleding, om te beginnen. Gaat mijn winkeltje nou beter lopen, dan kan ik altijd nog uitbreiden naar andere items. Daar heb ik overigens ook al een bepaald idee over.

Ik ben zelf niet vies van tweedehands kleding. Sterker nog ik vind het eigenlijk super leuk om voor mijn eigen kids tussen de tweedehands rekjes te snuffelen. Ik probeer een goede balans te maken tussen nieuw in combinatie met tweedehands. Dit wil ik in mijn webshop ook doorvoeren.  Het toffe van tweedehands vind ik, dat je leuke merkjes op de kop tikt voor veel minder geld. Hoe zonde is het wel niet, als er binnen een dag al een gat zit in dat broekje van Tommy Hilfiger waar je ook nog een de hoofdprijs voor betaald.

Ook wil ik dit concept doorvoeren omdat er vast ouders zijn die het misschien moeten doen met veel minder geld. Webshops met tweedehands spul zie je toch een stuk minder dan webshops met alleen maar nieuwe spullen. Maar je zult bij mij dus een combinatie in mijn winkel tegenkomen en nog leuker, zelfgemaakte items. Daar vertel ik je later meer over. Er is al een kleine voorraad aangelegd en ik ga deze week alle foto’s maken voor de webshop. Als alles in principe goed is voorbereid, worden Mommy Stories + webshop ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik heb er echt super veel zin in.

Ander Project

Ik ben ook nog een ander projectje gestart en dat staat nog maar in de kinderschoenen. Misschien heb je mijn nieuwe Facebookgroep ‘Life’s About Beauty’ wel voorbij zien komen. Ik ben sinds kort Beauty ambassador geworden. Wat betekent dit precies? Eigenlijk ben ik een beauty influencer. Ik mag met super mooie producten werken van Nuskin, en deze zal je dan ook voorbij zien komen op mijn Facebookpagina. Zie je een product voorbij komen wat jij zeker moet hebben? Het is bij mij verkrijgbaar. Wil je geen enkel product missen wordt dan zeker lid van mijn Facebookgroep ‘Life’s About Beauty‘!!

Ik ben al met al lekker druk en ik vind het heerlijk. Ik kan er optimaal van genieten omdat het allemaal projecten zijn waar mijn passies liggen. Ik hou van schrijven over het moederschap maar ook beauty is een onderdeel wat heel goed bij mij past. Hoe mooi is het dat ik deze twee zo mooi samen kan combineren.

Heb jij nog iets wat ik moet weten wat betreft het startende ondernemerschap? Tips zijn altijd welkom. Ik lees ze graag in comments.

Liefs,

Patricia

Bron Afbeelding: Unsplash

 4 thoughts on “Update: Eigen bedrijf en wat gaat het concept worden?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.