Update na de vakantie | Over bloggen, de kindjes en prio’s

Ik leef nog hoor jongens. Ik dacht, ik plaats hier toch even een korte update waarom het hier zo rustig is op de blog. Ten eerste natuurlijk omdat ik heerlijk genoten heb van een welverdiende vakantie. Het offline leven beviel me wel om eerlijk te zijn.

Dat verklaart ook meteen de afwezigheid hier op mijn blog. Ik had even geen zin om artikelen te schrijven. Prioriteiten lagen even ergens anders en ik heb het geaccepteerd en geluisterd naar mijn gevoel. Ik merk ook dat mijn vakantie daar invloed op heeft gehad.

Mijn vakantie was fantastisch,  sowieso natuurlijk het weer kon niet stuk. De warmte, de zon, zee, strand, kindjes gelukkig waardoor ik gelukkig, maar ook een heel groot onderdeel, mijn hormonen die goed in balans waren. Waardoor ik gewoon een echte relaxte vakantie heb gehad en er ook echt van ben opgeladen.

Ik heb niet eens te streng voor mezelf gedaan maar zo merk je dat ontspanning gewoon heel veel doet met een lichaam. Het ‘niks moet, alles mag’ gevoel. Dus bloggen voelde op dat moment gewoon niet goed en heb ik het gewoon even lekker gelaten voor wat het is.

Waar liggen je prio’s dan?

Op het moment lopen er wat spannende dingen. Doorgroeimogelijkheden waar ik super blij en dankbaar voor ben. Dit betekent minder tijd om te bloggen of in de avond gewoon geen zin meer. It’s that simple!! Ik ga er jullie later wel meer over vertellen.

Ook probeer ik ook meer rust te vinden door nog steeds veel te mediteren. Ik zal eerlijk zeggen dat ik er op vakantie minder aandacht aan heb gegeven omdat ik al super ontspannen was. Maar de challenge is volbracht en daar komt ook een artikel over online.

De kinderen hebben ook nog een weekje vakantie en mogen volgende week weer naar school. Dan komt er weer regelmaat en structuur. Of ik dat fijn vind? Ja voor de kindjes wel, ze hebben het nodig. Voor mezelf vind ik het ook wel weer fijn. De kindjes liggen dan ook wat eerder waardoor ik ook meer tijd heb voor mezelf. Het schiet er gewoon een beetje bij in de laatste tijd. En dat mag, maar nu is het weer tijd om alles op te pakken.

Bloggen gaat zeker wel weer gebeuren maar op een tempo waar ik mij goed bij voel. Zo zijn jullie weer even op de hoogte.  Natuurlijk zal ik nog wel een paar leuke vakantiekiekjes met je delen.

Hoe was jou zomervakantie?

Volg je mij al op Instagram,  Twitter en Facebook?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.