Vakantie aantocht en ontwikkelingsupdate Sara….

Vandaag een blogje in vakantiesferen. Want nog maar 1 dag werken en dan hebben we bijna drie weken vakantie. En ik moet zeggen dat ik daar ook echt aan toe ben. We zijn allemaal moe en het is tijd voor even helemaal niets en genieten van elkaar en het mooie weer. 

Aanstaande Vrijdag is het zover. We gaan twee weken naar een Roompot vakantiepark in Drenthe. Dit is eigenlijk de eerste keer dat we in het hoogseizoen naar zo’n familievakantiepark gaan. Meestal gaan we in de zomer naar Terschelling en in de Herfst naar Landal of Roompot. Nu dus in de Zomervakantie en ik ben heel benieuwd hoe we dit gaan ervaren. Wat wel een voordeel is, is dat er genoeg vermaak is voor de kinderen. Ik zie het dus al helemaal voor mij, papa en mama op het terras en kindjes lekker dansen met Koos Konijn.

Deze week staat vooral in het teken van koffers pakken en vakantievoorbereidingen. Misschien dat ik hier nog wel een apart artikel over schrijf. Wat natuurlijk heel fijn is, zijn de voorspellingen voor het weer. Het wordt komende weken gewoon tropisch warm. Een superfijn vooruitzicht maar ook goede voorbereidingen treffen voor de reis aankomende Vrijdag.

Ontwikkelingsupdate dochterlief

Er zijn ook nog wat ontwikkelingen van dochterlief die ik toch even met je wilde delen. Ze is helemaal zindelijk en de grote dame heeft geen speen meer. Het is ineens heel snel gegaan en ik ben natuurlijk supertrots op ons meisje. Hoe we dit hebben aangepakt? Eigenlijk niet met een specifiek plan. Ze wilde ineens geen luier meer om en ging wel even op de wc plassen. Ze kwam haar woorden meteen na en sindsdien draagt ze geen luier meer. Ook niet voor de nacht. Ze is dus helemaal klaar om naar de grote school te gaan. Ze wil daar ook heel graag naartoe.

De speen had ze eigenlijk alleen nog maar in tijdens de nacht. Ik zag dat er een scheurtje in de speen zat en ik had al eerder tegen haar gezegd dat als de speen stuk ging dat we de speen dan samen weg zouden gooien. Zo gezegd zo gedaan. Ze moest wel even slikken maar die avond ging ze zonder speen slapen en dat ging ook verrassend goed.

We zijn dus officieel van de luiers af en dat is natuurlijk reuze fijn ook in verband met de vakantie. Niet slepen met pakken luiers e.d.

Waar gaat jouw vakantie naartoe dit jaar? Ik lees het graag in de comments.

Liefs,

Patricia

ps. volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.