Vakantie Blog update

Terwijl ik heerlijk met een vino en mijn beentjes omhoog vakantie aan het vieren ben, wil ik jullie toch even een update geven over mijn frequentie van bloggen in de vakantie. 

Ik was aan het twijfelen om even een totale break te nemen tijdens de Zomervakantie. Maar omdat er al wat minder artikelen online komen de laatste tijd heb ik besloten lekker door te schrijven tijdens de vakantie. Mijn laptop zit gewoon in mijn koffertje en er zijn genoeg onderwerpen die rond spoken in mijn hoofd. Voor Mommy Stories dus geen komkommertijd. Drie artikelen per week is mijn streven. Moet haalbaar zijn..

Op de planning

Ik heb nog een paar toffe samenwerkingen op de planning en er komt binnenkort weer een toffe winactie aan. Blijf dus zeker lekker lezen de aankomende tijd.

Wil je onze vakantie avonturen niet missen, check dan zeker mijn Insta Stories. Daar ben ik lekker veel actief tijdens onze vakantie. Uiteraard volgt er ook nog een groot vakantieverslag op de blog achteraf.

Oja en heb je nog tips of onderwerpen die je graag leest in de vakantie, laat het dan zeker even weten via de mail of in een reactie hieronder. Vind ik altijd leuk.

Ik wens sowieso mijn trouwe volgers een hele fijne vakantie en ik ga weer verder met mijn vinooooo……en andere vakantieperikelen.

Adios

Liefs,

Patriciađź’•

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.