Wat zijn onze vakantie plannen deze zomer?

Wat zijn onze vakantie plannen deze zomer?

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Althans eigenlijk valt dat best wel mee wil je nog genoeg keuze hebben. Wij hebben afgelopen weekend na veel wikken en wegen eindelijk onze zomervakantie geboekt. Jeeeeh!!!!! Ik kan er nu al naar uitkijken. In dit artikel vertel ik je onze plannen, waar gaan wij naartoe en waarom blijft dit toch een grote favoriet van ons?

Afgelopen weekend hebben wij officieel onze vakantie geboekt. De afgelopen twee jaar zijn wij in de zomer naar een all in vakantiepark  geweest. Lekker makkelijk, leuke activiteiten voor de kinderen en niet te lang rijden. Leuk voor twee jaar maar we waren weer toe aan iets anders. Als je mij langer volgt dan weet je dat wij een favoriete vakantiebestemming hebben. En hoe leuk, dit jaar gaan we weer lekker op vakantie naar Terschelling.

Dit eiland is zo mooi en zo fijn om vakantie te vieren. Veel strand, sowieso een plek waar ik heel graag ben, bos, duinen, gezellige dorpjes en leuke restaurants. Wij komen er als gezin altijd helemaal tot rust en de vakantiekriebels komen dan ook al langzaam omhoog.

Accommodatie en plek

We hebben een heel leuk huisje gevonden op West-Terschelling.  We zitten dus vlakbij de haven van Terschelling. Dit is voor Lars helemaal fantastisch want hij is dol op de aanmerende boten in de haven. Ook zitten we vlakbij het gezellige dorpje West en kunnen we heerlijk in de ochtend verse broodjes halen bij de bakker. Het  huisje is mooi ingericht met alles er op en er aan. Maar dat laat ik je uiteraard tegen die tijd uitgebreid zien.

Onze plannen

Nu de kinderen iets ouder worden is het ook makkelijker om wat uitjes te plannen. Sowieso gaan we lekker naar het strand. Als het weer meezit natuurlijk. Maar ook wil ik naar het wrakkenmuseum. Dit is voor de kids echt een leuk uitje. Ook wil ik met de kids een zeehondentocht doen. De laatste keer dat we dat deden hadden pascal en ik nog geen kids. Ik was toen wel al nietwetende zwanger van Lars. Best bijzonder eigenlijk.

We gaan natuurlijk ook lekker naar het zwembad, veel fietsen en gewoon lekker heel veel relaxen met elkaar. Ik geef je alvast een indruk van deze prachtige vakantiebestemming met wat mooie foto’s.

Ben jij wel eens op Terschelling geweest en heb je al geboekt voor de zomervakantie?

Liefs,

Patricia

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.