Bloggen Persoonlijk

Het verhaal achter mijn nieuwe logo

Je had het misschien al gezien. Bovenaan mijn website prijkt een nieuw logo. Ik wil toch even toelichten waarom ik voor dit logo gekozen heb. Want misschien brengt het wel wat verwarring met zich mee. Lees je weer gezellig mee?

Het verhaal achter mijn nieuwe logo

 

Jullie weten ondertussen dat ik graag schrijf over het moederschap. Ik schrijf graag over mijn kinderen, ervaringen en mijlpalen. Mooie momenten die ik mee maak en dingen waar ik juist weer tegenaan loop. Meestal in een verhaal, kritische noot of gewoon een gezellig bijkletsartikel. Ik merkte de laatste tijd dat het een beetje van mij af ging staan. Ik heb genoeg te vertellen over mijn kinderen maar sommige dingen zijn gewoon niet bespreekbaar voor op mijn blog. Dit wil ik ook niet.

Maar je zult mij ook niet zo snel speelgoed of luiers zien reviewen. Daar liggen mijn interesses niet meer. Ik heb geen kinderen meer in de luiers en aangezien ik zelf ook fulltime werk ben ik ook minder thuis bij de kinderen. Speelgoed reviews vind ik zelf totaal niet leuk om te schrijven. Laat de kindjes maar lekker spelen met speelgoed. Het reviewen ervan laat ik aan andere mama’s over.

Waar liggen mijn interesses dan?

Als je mij al wat langer volgt weet je misschien dat ik erg van beautyproducten houd. Make-up, skin care, of de nieuwste haarproducten kunnen mij zeker bekoren. Op Mommy Stories zul je dus wat vaker beauty artikelen gaan zien.

 

Natuurlijk wissel ik deze af met mama en lifestyle dingen. Ik blijf eigenlijk gewoon zo doorgaan maar dan wat vaker een review hier en daar. Zo kan ik meteen wat meer aan de slag met flatlays oefenen. Mama, lifestyle en beauty zullen mijn hoofdonderwerpen zijn.

You Tube kanaal

Ook mijn You Tube kanaal wil ik even onder de aandacht brengen. Sorry voor mijn brutale zelfpromotie🙈. Maar meer abonnees op mijn kanaal zou echt heel tof zijn. Video maken vind ik super leuk om te doen. De bedoeling is dat er elke week een video online komt. Dit kan op maandag zijn maar ook op woensdag. Als het op maandag is dan is het in de vorm van een weekendvlog. Een gezellig kijkje in mijn leven. Op woensdag zal dit meer een beautyvideo zijn een shoplog of een opruimvideo. Ik merk dat ik gewoon content wil maken die ik leuk vind. Zo blijf ik het meeste plezier houden in wat ik doe.

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn logo vind? Laat je een reactie achter?

Liefs,

Patricia

Volg je mij al op Facebook, Twitter, en  Instagram,?

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

 1. Avatar

  Het logo vind ik heel goed aansluiten bij het verhaal wat je verteld. Je bent zelf de luiers ontgroeid ;). Daardoor wordt je blog ook volwassener en groeit door. Dit is totaal niet denigrerend bedoeld naar mamabloggers. Als dit wel bij je gebeurd, dan past daar dit logo er perfect bij.

  1. Patricia

   Dank voor je reactie!! Ja precies wat je zegt. Op een gegeven moment kunnen interesses en dus ook de onderwerpen veranderen. Mijn kinderen blijven altijd een inspiratiebron maar sommige dingen houd ik liever voor mezelf. Fijne dag verder!!
   Patricia onlangs geplaatst…Mommy Stories ‘A look in my life’ Oud en Nieuw 2019My Profile

 2. Avatar

  Je nieuwe logo ziet er leuk uit! Ik houd wel van die stijl. Veel succes gewenst!

  1. Patricia

   Dank je Nicole!! Ik houd ook van dit soort logo’s. Vrolijk, lekker luchtig en veelzeggend! Fijne dag verder😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.