Beauty Vlog

VIDEO | Curly hair routine, ik test een goedkoop product van Action

Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn krullen stijl. Ik probeer zoveel mogelijk cg proof mijn krullen te verzorgen, maar in deze video doe ik het toch even anders. Ik laat je zien wat de invloed op mijn krullen heeft als ik een niet cg proof product gebruik. Deze curl defining crème van Action dropte ik in mijn mandje en was gewoon eens benieuwd naar het resultaat.

Curl defining crème Action

Deze creme is van de lijn ‘This is it’. Ik heb ook een haarmasker en haarampullen gekocht van deze lijn. Hier schrijf ik binnenkort nog een review over. Maar nu is deze ‘curl defining creme’ aan de beurt.

De crème is niet perse cg proof. Dat betekent dat er ook gewoon ingrediënten in kunnen zitten die per definitie niet kunnen volgens de cg methode. Ik ben persoonlijk niet heel streng voor mezelf en gebruik ook zo af en toe best een goedkoper product. Juist om eens te testen wat dit doet voor mijn krullen. In de video kun je zien hoe ik mijn krullen stijl met dit product en wat uiteindelijk mijn bevindingen zijn?

Curl defining crème Action €1,99

Kijk je gezellig mee?

 

Ik hoop dat je deze video weer leuk vond? Verzoekjes hoor ik graag en je kunt je natuurlijk abonneren!

Liefs ,

Patricia ❤

 

Volg je mij al op Facebook, Twitter en Instagram?

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

6 Reacties

 1. Avatar

  Super mooi resultaat weer! Maar wat een werk 😮 haha! Ik heb zo’n halfbakken slag in mijn haar en mijn kapster knijpt daar ook altijd mijn krullen in. Leuk, maar na 1 nachtje slapen is de kant waar ik op heb gelegen helemaal plat en ik heb altijd het gevoel dat ik mijn haar weer opnieuw wil wassen als er van dat spul in zit. Ik heb ook heel fijn haar dus dat wordt snel ‘zwaar’ en plat. Nu laat ik het gewoon aan de lucht drogen en spuit ik er wat haarlak overheen. Hoe is het bij jou na een nacht slapen? xx

 2. Patricia

  Haha herkenbaar hoor. Soms ben ik ineens ook weer helemaal klaar met de krullen en ga ik weer voor steil haar. Na een nacht slapen is het bij mij ook drama. Het zit dan nooit meer zoals op dag 1. Ik ben nog steeds zoekende wat dat betreft. Je moet wat over hebben voor mooie, pluisvrije krullen🙈. Fijne dag💋
  Patricia onlangs geplaatst…Wat zijn onze vakantie plannen deze zomer?My Profile

  1. Avatar

   Da’s waar maar bij jou zitten dan wel prachtig hoor <3

   1. Mommy Stories
    Mommy Stories says:

    Dank je lief!!💋💋

 3. Avatar

  Ik ben wel benieuwd of het nou een aanrader is of niet. Komt er misschien ook nog een tekst? Ik houd nooit zo van filmpjes op blogs.

  1. Patricia

   Hi Nicole, ja dat hoor ik wel vaker. Zal het meenemen de volgende keer🙂? Maar het resultaat is voor mijn krullen heel goed. Zeker voor de prijs van 1.99. Ben er erg blij mee en ga dit product zeker gebruiken!
   Patricia onlangs geplaatst…Review | Intens repair keratine haarmaskerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.