Persoonlijk Vlog

VLOG | Dagje bos en mommyvlog take-over

Jaaa het is weer eens tijd voor een vlog!!! Zo af en toe vind ik het super leuk om mijn camera erbij te pakken om dingen vast te leggen. Ook erg leuk voor later. Nog steeds blijf ik het wel een beetje awkward vinden om te vloggen in het openbaar. Maar ja je moet er ook een beetje lak aan hebben en soms gewoon doen waar je je plezier uit haalt. 

Woensdag is altijd mijn vrije dag en de kindjes hadden afgelopen week nog lekker vrij. We werden lekker rustig aan wakker, vertel wat meer over mijn curly girl haarroutine en daarna gingen we heerlijk naar het bos. De kindjes hebben het daar altijd zo naar hun zin. Zoals ik al zei heb ik alles gefilmd dus kijk je gezellig mee?

Ik zou het natuurlijk super tof vinden als je je wilt abonneren op mijn kanaal. Dat kan hier. Heb je nog suggesties voor een video? Dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Liefs,

Patricia

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Pinterest en You Tube?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.